Omtale

Fredrik Backman har skrevet bestselgeren En mann ved navn Ove, Mormor hilser og sier unnskyld, Britt-Marie var her og Alt min sønn bør vite om verden. Bøkene hans gis ut i mer enn 25 land.

Titler i salg

Viser 1 - 20 av 22

  1. 1
  2. 2
Anmeldelser
"Fantasifullt og drevent gjennomført fortelling om ei modig jente, om hva som skjer når ulike virkeligheter åpner seg, og om en mormor som er noe helt for seg selv.(...)En fantastisk historie."
 
Arne Hugo Stølan, VGMormor hilser og sier unnskyld
"Slik blir dette en god bok, idet den tilbyr et levende eventyr med hele mennesker, som man ofte irriterer seg over, men som man likevel blir glad i."
Ida Vågsether , Stavanger AftenbladMormor hilser og sier unnskyld
"La det være sagt med en eneste gang: En mann ved navn Ove er et lavmælt brak av en bok. Den er så godt skrevet, så full av humor og varme, sorg og skildring, sinne og glede, at jeg skulle ønske jeg hadde flere terninger å trille."
 
Anders Mehlum Hasle , Sandefjords bladEn mann ved navn Ove
«Det er ikke så ofte jeg får lyst til å bruke ordet perfekt når jeg snakker og skriver om bøker. Tanken kan kanskje streife meg underveis i en bok, men den sitter sjelden fast i hodet når boken avsluttes. Denne gangen er det vanskeligere å legge bort dette ordet. For den svenske forfatteren, Fredrik Backman, har med «En mann ved navn Ove» begått en roman så nær opp mot det perfekte som tenkes kan, i mine øyne.»
 
Espen Selmer-Torgersen, Brabok.noEn mann ved navn Ove
"En mann ved navn Ove» er både tankevekkande og underhaldande. Eg greip meg i å bli glad iden tverre, iltre og lite sosiale grinebitaren."
 
Bjarne Tveiten, FædrelandsvennenEn mann ved navn Ove
"Som en av Sveriges mest leste bloggere er Fredrik Backman en mester i å formulere seg i det korte formatet. Det tar han med seg når han romandebuterer med den aldeles strålende En mann ved navn Ove."
 
Pål Andreassen, Moss AvisEn mann ved navn Ove
"En mann ved navn Ove» ser i denne stund ihvertfall ut som en klar bestselger."
Bjørn Gabrielsen, Dagens NæringslivEn mann ved navn Ove
"Den er en sjarmbombe full av sære, kantete personligheter, spreke episoder, storstilte konfrontasjoner og rørende forsoninger. Den såre klangbunnen og dype menneskeligheten i boka gjør den til mye mer enn overfladisk moro."
Ole Jacob Hoel, AdresseavisenEn mann ved navn Ove
"Vi blir glade i Ove. Han blir vår mann. Det er en forfatterprestasjon i seg selv. (...) Se opp for en av sommerens sjarmbomber."
Vidar Kvalshaug, AftenpostenEn mann ved navn Ove
"Gled dere til en fin leseopplevelse!"
Tore Irjall, Vestby AvisEn mann ved navn Ove
"Ove er det man omtaler som en «grinebiter». En mann av få ord, som misliker mye og som mener at absolutt alt var mye bedre før. Lettere blir det ikke da kona dør og Ove får lyst til å slå følge. Men en katt og diverse naboer vil det annerledes. Sakte, men sikkert tiner Ove opp og innser at livet likevel har sine lyspunkter. Dette er en humoristisk, men også tankevekkende og gripende roman om oss alle og tiden vi lever i. Glitrende!"
Erik, Tønsberg bladEn mann ved navn Ove
Bibliografi

2017 - Bjørnstad

2016 - Alt min sønn bør vite om verden

2015 - Alt min sønn bør vite om verden

2015 - Britt-Marie var her

2014 - Mormor hilser og sier unnskyld - reklamepocket

2014 - Mormor hilser og sier unnskyld

2013 - En mann ved navn Ove