Andreas Viestad tildelt Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris for 2014
Andreas Viestad er tildelt Espelid Hovigs Matkulturpris 2014. Prisen ble delt ut under fagseminaret Kokebokens dag på Domkirkeodden torsdag 5. juni. Viestad mottok prisen sammen med Brynhild Lervang.

Espelid Hovigs Matkulturpris
Espelid Hovigs Matkulturpris ble opprettet av Faglig Matråd i 1994. Den består av et diplom og et reisestipend på 30 000 kroner.
Juryen ønsket i år å vise bredden i det spennende felt som Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris 2014 står for, når Ingrid selv feirer sitt 90-årsjubileum (hun fylte 90 år 3. juni).
Prisen ble derfor gitt til én yngre og én eldre matformidler, en mann og en kvinne. Én med fundament fra fagmiljøet på Stabekk og én som har hentet sin matkunnskap fra et internasjonalt marked og hele mediespekteret.
Årets jury har bestått av:
Tove Diesen (juryleder, tidligere mottaker av Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris) Lars Joakim Hanssen (politisk rådgiver, Landbruks- og matdepartementet) Eivind Haalien (produktgruppesjef, NorgesGruppen) Marianne Hayes Antonsen (leder forbrukerteam, Opplysningskontoret for meieriprodukter