90 retter du må kunne
Salater Supper Pizza & Pasta Fisk & Skalldyr Fugl Grønnsaker Kjøtt Desserter
Forfatter: | Andreas Viestad |
Innbinding: | Innbundet |
Utgivelsesår: | 2015 |
Antall sider: | 368 |
Forlag: | Cappelen Damm |
Språk: | Bokmål |
ISBN/EAN: | 9788202487256 |
Kategori: | Kokebøker |
Skal man spise kjøtt eller burde man la være? I en tid da mange stiller seg dette spørsmålet, utgir Andreas Viestad en bok om kjøtt der han oppfordrer: – Spis ansvarlig, spis hele dyret.
Dette er den definitive boka om å tilberede kjøtt på en velsmakende og bærekraftig måte. Her får du 200 oppskrifter og tips, samt bakgrunnsstoff om dyrene. Du finner selvsagt den saftigste lammesteken og den møreste biffen. Men i tillegg viser Andreas smarte måter å tilberede de andre, mer krevende stykningsdelene. Med sin inspirerende og pedagogiske stil minner Andreas oss om viktigheten av å benytte hele dyret i matlagingen, av å ta vare på klassikerne og de norske tradisjonsrettene. Han finner dessuten inspirasjon i moderne teknikker og kjøkken fra det store utland.
Denne kokeboka vil garantert blir stående i hylla på kjøkkenet i mange år!
Salater Supper Pizza & Pasta Fisk & Skalldyr Fugl Grønnsaker Kjøtt Desserter
"Den store kjøttkokeboka er et veldig godt oppslagsverk i klassisk håndtering av dyreskrotten og dens forskjellige deler. (...) oppskrifter (...) i en lettfattelig og inspirerende stil. (...) Dette er en bok som godt kan ligge under juletreet (...)"
Henrik J. Henriksen, A-magasinet