Hjemmebakte kaker frembringer minner fra barndommen. Noe vi fikk servert hos mor, mormor eller i festlige lag. Kaker fylt med omtanke og kjærlig omsorg. Kakebaking er kjøkkenmagi. Det skjer noe spesielt hver gang vi blander mel, sukker, egg og smør. Når kaken hever seg i ovnen, dufter huset av hygge.
I denne boken finner du: - Klassiske formkaker - Kaker med frukt og bær - Tradisjonskaker - Kaker i boks
Boken har enkle forklaringer gjennomillustrert med vakre bilder, som setter oss i den riktige stemningen til å ta frem bakebollen.
Hjemmebakte kaker frembringer minner fra barndommen. Noe vi fikk servert hos mor, mormor eller i festlige lag. Kaker fylt med omtanke og kjærlig omsorg. Kakebaking er kjøkkenmagi. Det skjer noe spesielt hver gang vi blander mel, sukker, egg og smør. Når kaken hever seg i ovnen, dufter huset av hygge.
I denne boken finner du: - Klassiske formkaker - Kaker med frukt og bær - Tradisjonskaker - Kaker i boks
Boken har enkle forklaringer gjennomillustrert med vakre bilder, som setter oss i den riktige stemningen til å ta frem bakebollen.
Om forfatterenProduktinformasjon
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202450786
Antall sider: 144
Serienavn: Matglede (pocketserie)
Kategori: Norsk sakprosa for voksne, Mat og drikke, Kokebøker
Anmeldelser
Fri frakt på bestillinger over 299,-
"Det skjer noe magisk på kjøkkenet når mel, sukker, egg og melk blandes og duften av barndom brer seg. Derfor er den nye boken « Mormors kaker» akkurat det vi trenger i novembermørket."
Kari Finngaard er forfatter, fotograf og billedkunstner. Kari er opptatt av alle bordets gleder, og sier selv at gode smaker, dufter og sanselig mat er blant livets viktigste faktorer. Hun jobber som frilans matskribent, stylist og fotograf i fagpressen.