Til alle tider har overflødighetshornet vært høstens symbol. På denne tiden av året er kjøkkenhagen, grønnsakdisken og torgbodene fulle av alt det sommersolen har lokket frem fra jorda. Med et nytt drag i lufta ute trekker vi inn i kjøkkenvarmen og lager deilige retter av høstens råvarer. For første gang på lang tid ber vi gjestene våre innendørs og serverer rykende varme supper og gryter, tester årets vilt og smaker på frukthøsten i form av en saftig eplepai. Høstens råvarer bys oss i stor variasjon og mangfoldighet. Grønnsaker og frukt er saftige og fulle av vitaminer og smak og løfter om overskudd til en lang vinter.
Til alle tider har overflødighetshornet vært høstens symbol. På denne tiden av året er kjøkkenhagen, grønnsakdisken og torgbodene fulle av alt det sommersolen har lokket frem fra jorda. Med et nytt drag i lufta ute trekker vi inn i kjøkkenvarmen og lager deilige retter av høstens råvarer. For første gang på lang tid ber vi gjestene våre innendørs og serverer rykende varme supper og gryter, tester årets vilt og smaker på frukthøsten i form av en saftig eplepai. Høstens råvarer bys oss i stor variasjon og mangfoldighet. Grønnsaker og frukt er saftige og fulle av vitaminer og smak og løfter om overskudd til en lang vinter.
Om forfatterenProduktinformasjon
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 1998
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788250425088
Antall sider: 128
Originaltittel: Autumn: Recipes Inspired by Nature's Bounty