
Culinary Heritage
Marianne Vedeler, Annechen Bahr Bugge
Av Annechen Bahr Bugge, 2019, Innbundet
Hvorfor spiser vi som vi gjør i Norge? Med denne matkulturelle fortellingen, hvor første del er basert på legen Fredrik Grøns prisbelønte arbeid om det norske kostholdet fra 1500-tallet og frem til midten av 1900-tallet, ønsker forfatteren å gi leseren et innblikk i det norske kjøkkenets tilblivelse og utvikling og dermed også gi oss en dypere forståelse av hvor vi har fått impulsene fra, hvilke perioder som har vært viktige i endringen av kostholdet vårt, og hvordan vi spiser i dag.
Fattigmenn, tilslørte bondepiker og rike riddere tar blant annet for seg spørsmålene:
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager
Fri frakt på bestillinger over 299,-
Dagbladet
Forskerforum 8/2019
Kjøkkenskriveren 5/2019
Ren Mat Vinter 2019/2020