
Ekte grønn mat
Andreas Viestad
Laster...
Laster...
Oppskrifter og historier fra Det indiske hav
Av Andreas Viestad, 2012, Innbundet
Andreas Viestads beste og mest populære oppskrifter på eksotisk mat. Forsøk deg på dufter og smaker fra andre land.
100 kryddersterke oppskrifter som Andreas Viestad har samlet og bearbeidet slik at de eksotiske smakene kan gjenskapes av deg på ditt eget kjøkken.
– Boknytt Mat og drikke
Andreas Viestad (1973) er en internasjonalt kjent matformidler, kokebokforfatter, skribent og programleder.
Andreas er kjent for sin gode penn og evne til å engasjere og forklare, enten det er dyrking, eksotiske mattradisjoner eller vitenskap. Som suksessrik kokebokforfatter står han bak utgivelser som Bordet fanger (1999), Hvordan koke vann (2005), Smak av krydder (2007), Ekte mat (2011), På grillen (2012), Noe godt hver dag (2013), Julemat(2014), Den store kjøttkokeboka (2015), 90 retter du må kunne (2019) ogGårdsmat fra hjertet av Norge (2020) og Ekte grønn mat (2023).
– .
– Aftenposten
– VG
– VG på søndag
Fri frakt på bestillinger over 349,-