Yvonne Andersen

Yvonne Andersen, født 1969, er oppvokst i de store grenseskogene i Hedmark. Hun debuterte med lyrikksamlingen Åpen kamuflasje i 1996, og i 2008 utga hun serien Novemberbarn. Hennes siste serie, Årringer, er også utgitt i Polen.

Titler i salg

Viser 1 - 40 av 141

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Bibliografi

2020 - Hjerterknekt

2020 - Skraphandleren

2020 - Narrespill

2020 - På ville veier

2019 - Syndefull

2019 - Følelser og fornuft

2019 - Bak glemselens slør

2019 - Elsker, elsker ikke

2019 - Djevelens datter

2019 - Julestemning 2019

2019 - Lyden av snøfnugg som faller

2019 - Kråkesølv

2018 - Vettløs

2018 - Onde varsler

2018 - Skjebnens luner

2018 - Sommerfuglfangeren

2018 - Sørgekåpen

2018 - Blodmåne

2018 - Lokkeduen

2017 - Når hvalene puster

2017 - Kjærlighetens glør

2017 - Ingen røyk uten ild

2017 - Gull og grønne skoger

2017 - Sommerstemning

2017 - Trollskap

2017 - Tomsingen

2017 - Mellom barken og veden

2016 - Førjulsstri

2016 - Bak rustent jern

2016 - Djevelunge

2016 - Julefryd

2016 - Skogsbrud

2016 - Bortført

2016 - Løytnantshjerter

2016 - Julestemning

2015 - Kvinnelist

2015 - Galskapens hus

2015 - Barnemordersken

2015 - Snøengler

2015 - Vårløsning

2015 - Skrømt

2015 - Varskriket

2014 - Vindfall

2014 - Trollelg

2014 - Barfrost

2014 - Bringebærkyss

2014 - Avsløringer

2014 - Forbudte kjærtegn

2013 - Elvekongen

2013 - Skumringsnatt

2013 - Myrullsommer

2013 - Skogmannen

2013 - Stokkdansen

2013 - Forsvunnet

2013 - Arons hule

2013 - Dagboken

2011 - Profetien

2011 - Syndens hus

2011 - Blomstringstid

2011 - Smaragdhjerte

2011 - I månesigdens tegn

2010 - Engelen som vokter

2010 - Nattmannen

2010 - Korsveier

2010 - Fra asken til ilden

2010 - Ravnevarsel

2010 - Øye for øye

2009 - Svermere

2009 - Djevelens tukt

2009 - Offerlam

2009 - Fandens firkant

2009 - Slanger i paradis

2009 - Trollhjort

2009 - Fortidens skygger

2008 - Judaskyss

2008 - Syndens datter