
Ekte grønn mat
Andreas Viestad
Av Andreas Viestad, 2016, Innbundet
En kjærlighetserklæring til norsk mat og norske råvarer!
Lag de gode, norske klassikerne på en enkel måte og med ny vri. Med Norsk mat slår Andreas Viestad et slag for våre folkekjære favorittretter og mattradisjoner.
Aftenposten
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager
Fri frakt på bestillinger over 299,-
Appetitt
VG
Stavanger Aftenblad
Morgenbladet
Andreas Viestad (1973) er en internasjonalt kjent matformidler, kokebokforfatter, skribent og programleder.
Andreas er kjent for sin gode penn og evne til å engasjere og forklare, enten det er dyrking, eksotiske mattradisjoner eller vitenskap. Som suksessrik kokebokforfatter står han bak utgivelser som Bordet fanger (1999), Hvordan koke vann (2005), Smak av krydder (2007), Ekte mat (2011), På grillen (2012), Noe godt hver dag (2013), Julemat(2014), Den store kjøttkokeboka (2015), 90 retter du må kunne (2019) ogGårdsmat fra hjertet av Norge (2020) og Ekte grønn mat (2023).