
Vinter
Lise Finckenhagen
Av Lise Finckenhagen, 2008, Innbundet
Selv de minste fortjener det aller beste!
God og næringsrik mat gjør barn glade. Og glade barn, det er ren lykke. Lise Finckenhagen, kokk og mor, gir her sine beste oppskrifter på retter som alltid faller i smak, hos store som hos små. Oppskriftene har også tips til hvordan man kan lage rettene uten melk og gluten.
Fri frakt på bestillinger over 299,-
Stavanger Aftenblad
Lise Finckenhagen (f.1976) er en profilert kokk og merittert matprofil. Hun er en populær matformidler og har skrevet flere kokebøker.
Lise Finckenhagen begynte som lærling hos Eyvind Hellstrøm på legendariske Bagatelle som 17-åring. Hun har også jobbet på Annen etage, og hatt rollen som dessertkokk på anerkjente Oro. Finckenhagen har vunnet Young chef of the year, konkurrert med det norske laget i Bocuse d’Or, og har gjennom sin karriere opparbeidet seg ry som en av Norges dyktigste og mest folkekjære kokker.