Lyst til å styre unna ultraprosessert mat?
Det trenger ikke være vanskelig! I Frifor ultraprosesert mat får du oppskriftene og kunnskapen som enkelt hjelper deg bort fra den ultraprossesserte maten.
I boken får du alle hverdagsfavorittene som det norske folk omfavner: fiskepinner, polarbrød, «Grandis» og mye, mye mer – bare helt uten unødvendige tilsetningsstoffer. Du vil bli overrasket over hvor mye bedre det smaker, og hvor raskt du får middagen på bordet.
Frifor ultraprosessert mat dykker ned i vitenskapen på en lettfattelig måte, og forklarer hvordan og hvorfor den ultraprosesserte maten er blitt en så stor del av det vi spiser. Du lærer å lese ingredienslister med nye øyne, og får innsikt i hvordan maten du spiser påvirker helsen, fordøyelsen og vekten din.
Rekker du ikke å lage maten selv, finnes det også gode alternativer du kan kjøpe. Men hva skal du se etter? Smarte QR-koder i boken leder deg enkelt til sider med oppdatert informasjon om renvarene i butikkhyllene, enten du trenger brød, pålegg eller ferdigmiddager.
Vil du spise mindre ultraprosessert mat, men trenger hjelp, inspirasjon og tips til hvordan du skal gå frem? Da er dette boken for deg!