Lykkelige bjeff fra en liten hund, en båt siger inn mot land. Gjester er ingen hindring, men hva har huset å by på akkurat i dag? Mulighetene for et godt måltid begrenses ikke av det som ligger i fryseboksen, det handler mer om hva fantasien kan frembringe. Bokens idé er at alle oppskriftene er foranderlige, man tager hva man haver; vafler eller brownies, spekeskinke eller parma, det er samholdet som er det vesentlige. Fellesskapet over en tekopp og brød med ost er kontaktskapende - det er sommeren hos oss.
Lykkelige bjeff fra en liten hund, en båt siger inn mot land. Gjester er ingen hindring, men hva har huset å by på akkurat i dag? Mulighetene for et godt måltid begrenses ikke av det som ligger i fryseboksen, det handler mer om hva fantasien kan frembringe. Bokens idé er at alle oppskriftene er foranderlige, man tager hva man haver; vafler eller brownies, spekeskinke eller parma, det er samholdet som er det vesentlige. Fellesskapet over en tekopp og brød med ost er kontaktskapende - det er sommeren hos oss.
Annett Sturk er en kjent interiørkonsulent som mange har stiftet bekjentskap med gjennom TV-serien ”Forandring fryder”, med Hilde Hummelvoll, der konseptet er å pusse opp ulike rom. Annett komponerer sine egne farger og binder sammen nyansene i maling, tekstiler og innredningsdetaljer til helhetlige interiører.