Uelskbar av Harald Vestgöte Kirsebom (Ebok)
Ebok

Uelskbar (Ebok)

Om psykopater, narsissister og andre relasjonstyranner

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2021
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.04 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202703028
Kategori: Helse
Omtale Uelskbar

«Det finns mennesker som er ren ondskap.»

Uelskbar er en bok om mennesker som overlever gjennom å ødelegge andre mennesker. Forfatteren setter mennesker i bås. Det er ubehagelig, men nødvendig i en bok som denne. Boken er basert på kliniske erfaringer og er understøttet av fagfolk, teoretikere, klinikere og kunstnere. Det er et ytterst aktuelt tema og er ikke blitt beskrevet på denne måten tidligere.

Til toppen

Andre utgaver

Uelskbar
Bokmål Innbundet 2021
Om forfatter

Harald V. Kirsebom arbeider som interkommunal kommunepsykolog i Tynset, Alvdal, Folldal, Rendalen og Tolga med klinisk relasjonskompetanse som spesialområde. Han har drevet privatpraksis i Trondheim i 20 år og jobbet som underviser og veileder ved profesjonsstudiet i psykologi ved NTNU.

Da Harald Kirsebom hadde jobbet noen år som psykolog, reiste han til Danmark for å skaffe seg en toårig videreutdanning for psykologer og psykiatere ved Kempler Instituttet i Odense. Dette beskriver han som et vendepunkt i forbindelse med å forstå hva som skjer i relasjonen mellom mennesker og mellom mennesker og deres eksistens. Uelskbar – om psykopater, narsissister og andre relasjonstyranner er hans første bok.