Profesjonalitet gjennom samarbeid (Heftet)

Når undervisning i samarbeid gir læring for alle

Forfatter:

og

Ingvill Christina Goveia (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk: Bokmål
Originaltittel: Collaborative professionalism
Oversatt av: Goveia, Ingvill Christina
ISBN/EAN: 9788202617691
Kategori: Grunnskolelærerutdanning , Fagbøker og Utdanningsvitenskap
Fag: Lærerutdanning, Utdanningsledelse
Nivå: Akademisk
Omtale Profesjonalitet gjennom samarbeid
Hargreaves og O’Connor har skrevet en bok som forklarer, utdyper og lærer oss hvordan vi kan endre undervisning og læring i skolen. I boken gir forfatterne fem eksempler på hvordan mennesker samarbeider i ulike kontekster og kulturer over hele verden. Med utgangspunkt i mange erfaringer og levende casestudier fra hele verden fremmer forfatterne profesjonalitet gjennom samarbeid som det neste store steget i den verdensomspennende bevegelsen for skoleutvikling.

Dette er en bok for lærere, ledere, beslutningstakere og alle som ønsker å lære seg profesjonelt samarbeid. Boken inngår i serien Skoleledelse som virker. Norsk forord er skrevet av Omar Mekki.

Til toppen

Du vil kanskje også like

Om forfatter
Andy Hargreaves er forsker ved Lynch School of Education ved Boston College. Han er president for International Congress of School Effectiveness and Improvement og grunnlegger og sjefredaktør for Journal of Professional Capital and Community.
Michael T. O’Connor er assisterende direktør for Providence Alliance for Catholic Teachers-programmet ved Providence College, Rhode Island, USA. I forbindelse med arbeidet med doktorgraden, samarbeidet han med Andy Hargreaves og Dennis Shirley på nettverksprosjektet Northwest Rural Innovation and Student Engagement.