Profesjonalitet gjennom samarbeid (Heftet)

Når undervisning i samarbeid gir læring for alle

Serie: Skoleledelse som virker 

Forfatter:

og

Ingvill Christina Goveia (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk: Bokmål
Originaltittel: Collaborative professionalism
Oversatt av: Goveia, Ingvill Christina
Serie: Skoleledelse som virker
ISBN/EAN: 9788202617691
Kategori: Grunnskolelærerutdanning , Fagbøker og Utdanningsvitenskap
Fag: Lærerutdanning, Utdanningsledelse
Nivå: Akademisk
Omtale Profesjonalitet gjennom samarbeid

Hargreaves og O’Connor har skrevet en bok som forklarer, utdyper og lærer oss hvordan vi kan endre undervisning og læring i skolen. I boken gir forfatterne fem eksempler på hvordan mennesker samarbeider i ulike kontekster og kulturer over hele verden. Med utgangspunkt i mange erfaringer og levende casestudier fra hele verden fremmer forfatterne profesjonalitet gjennom samarbeid som det neste store steget i den verdensomspennende bevegelsen for skoleutvikling.

Dette er en bok for lærere, ledere, beslutningstakere og alle som ønsker å lære seg profesjonelt samarbeid. Boken inngår i serien Skoleledelse som virker. Norsk forord er skrevet av Omar Mekki.

Til toppen

Flere bøker av Andy Hargreaves og Michael T. O'Connor:

Du vil kanskje også like

Om forfatter

Andy Hargreaves (ph.d.) er forskningsprofessor ved Lynch School of Education and Human Development ved Boston College og direktør for CHENINE – Change, Engagement, and Innovation in Education – ved University of Ottawa i Canada. Han har fått utmerkelser både i USA og Storbritannia for sin innsats for offentlig utdanning og er rangert av Education Week blant de beste akademikerne med mest innflytelse på den utdanningspolitiske debatten i USA. Han har skrevet og utgitt en rekke bøker og mottatt flere internasjonale priser.

Michael T. O’Connor er assisterende direktør for Providence Alliance for Catholic Teachers-programmet ved Providence College, Rhode Island, USA. I forbindelse med arbeidet med doktorgraden, samarbeidet han med Andy Hargreaves og Dennis Shirley på nettverksprosjektet Northwest Rural Innovation and Student Engagement.
Bøker i serien