Hvor lenge varer vi (Innbundet)

Forfatter:

I Mari Andreassens novelledebut skildres møter mellom mennesker, og avgjørende øyeblikk i deres liv, med et fininnstilt blikk.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 160
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202632601
Kategori: Noveller
Omtale Hvor lenge varer vi

I de sju novellene i denne boka skildres møter mellom mennesker der alt settes på spill. En frisør får mobberen fra barneskolen i stolen framfor seg, en tannlege med hygienemani går til kamp mot bakteriene for å redde forholdet sitt, og en kvinne får uventet besøk noen timer etter at hun har begravet ektemannen sin.

Hvor lenge varer vi handler om mennesker som har trukket seg tilbake, men som på samme tid forsøker å nå frem til en annen. Alle ønsker å gjøre godt – og rett –, men de vet ikke helt hvordan de skal få det til.

Til toppen

Her er det bare å løpe og kjøpe, like og dele...
Vidar Kvalshaug, Bok365.no

Andre utgaver

Hvor lenge varer vi
Bokmål Ebok 2019
Anmeldelser av Hvor lenge varer vi

«En inni hampen solid debutant […]. Mari Andreassen har laget en egen, høy standard med debutboka […]. Her er det bare å løpe og kjøpe, like og dele og håpe på en høst med mye regn slik at du rekker to-tre runder med hver novelle og får oppdaget nye ting hver gang før de store kanonene smeller igjen i både mediene og på bestselgerlistene. Du skal jo lese minst én debutant i år også.»

 
Vidar Kvalshaug, BOK365

Til toppen

Om forfatter
Mari Andreassen (f. 1983) er fra Tromsø, der hun også har gått på Forfatterstudiet. Hun jobber med dramatikk og scenekunst. Hvor lenge varer vi er hennes skjønnlitterære debut.