Heilt spesiell (Innbundet)

Sy til kids, tweens & queens

Forfatter:

En inspirerende bok for deg som vil sy klær selv. Du får mer enn 40 oppskrifter med fire mønsterark i full størrelse for å sy klær til barn og dame. 

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 152
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202599270
Kategori: Quiz og hobbybøker
Omtale Heilt spesiell

Dette er boken for deg som vil sy klær til små og store barn. Boken har også flere flotte oppskrifter til dame. Her får du et stort utvalg oppskrifter med fire tilhørende mønsterark i full størrelse til alt fra bodyer, trøyer og luer til babyer, tøffe shortser og topper til småbarn, kule bukser og hettegensere til skolebarn, skjørt, kjoler, topper og gensere til større barn og voksne. Alle oppskriftene er nøye forklart. Foran i boken er det en detaljert syskole med trinn for trinn-bilder til de ulike teknikkene.

Boken inneholder mer enn 40 oppskrifter og flotte bilder av alle plaggene i ulike stoffer og kombinasjoner, slik at du får massevis av inspirasjon til ulike klær du kan sy selv. Kanskje får du ny inspirasjon til også å skape dine egne plagg? Har du egne barn å sy til, eller er du så heldig å ha barnebarn som liker hjemmesydd? Eller kanskje du vil sy noe til deg selv? Her er det noe for enhver smak, til og med klær som tenåringen i familien liker.

Til toppen

Om forfatter
Kristin Thorsnes er utdannet frisør og make up-artist. Allerede som 10-åring begynte hun å sy klær på symaskin, og hun driver i dag firmaet Heilt spesiell der hun holder kurs og foredrag om å sy klær til barn og voksne. Hun elsker å skape og jobber med form, farge og teksturer både som frisør og sy-ekspert.