Wilbur Smith
© © Hendre Louw

Wilbur Smith

I 2014 kunne Wilbur Smith feire sitt 50-årsjublileum som forfatter. Gjennom flere tiår har han underholdt lesere over hele verden med sitt eventyrlige historier fra det afrikanske kontinentet. 37 spenningsbøker er det blitt, og alle er oversatt til norsk. Han er en av verdens mest leste forfattere med 120 millioner solgte bøker.

Titler i salg

Viser 1 - 40 av 170

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Anmeldelser

Forfatterens skildringer av Afrikas to- og firbente rovdyr er like levende og fengslende som alltid, og Assegai er en bekreftelse på at Smith aldri svikter sitt publikum.

 
Erling Koldaas, Trønder-AvisaAssegai

"Men så lenge man tolererer Smiths dyrking av det britiske imperiet og hans noe gammelmodige verdenssyn, er dette strålende underholdning av godt, gammelt merke. Lærerikt er det også."

Ola A. Hegdal, Dagens NæringslivAssegai

"Dette er først og fremst en historisk spenningsroman som er underholdende å lese. Smiths vennlige blikk mot det britiske imperiet kan virke noe passé, men siden helten i historien tilhører nettopp den gruppa kan det tas som en refleks av tidsånden - for å si det sånn. Smith skuffer neppe sin store leserskare."

Tone Bratteli, BistandsaktueltAssegai

En tykk murstein av en underholdningsroman og en sann svir av en spenningsbok - Wilbur Smiths 30.roman på norsk er ren leselykke for oss som liker den slags.

 
Rune Larsstuvold, Drammens TidendeSolens triumf