Omtale

Tore Aurstad er født i 1972 i Odda og er bosatt i Oslo. Han skriver bøker for både barn, ungdom og voksne, og jobber også som oversetter. Aurstad ble nominert til Kultur- og kirkedepartementets oversetterpris for barne- og ungdomslitteratur 2006 for sin oversettelse av John Boynes Gutten i den stripete pyjamasen. I 2016 ble krimboka Nattevandreren nominert til Rivertonprisen.

Titler i salg

Viser 1 - 19 av 19

Anmeldelser
"Vi anbefaler denne boka til andre fordi den er både spennende og kul. Du trenger ikke lese bok 1 og 2 først. Vi leste denne boka først, og vi likte den så godt at vi har lest de to andre bøkene også."
Emil Schnell og Iver Lennartson Noem ved Fredheim skole , Oppland Arbeiderblad
"Forfatteren har ikke bare et godt og leselett språk; han har også godt grep om dramaturgien, med stigende spenning (...)Aurstad er en særdeles lovende forfatter som tar ungene på alvor."
Per Ivar Henriksbø, Gudbrandsdølen Dagningen
"Aurstad og Westberg har gjennom en rekke spenningsbøker for barn opparbeidet en effektiv fortellerstil som lar handlingen ikke bare stå i sentrum, men der dramatiske sekvenser kommer så tett at det neppe er mange unge lesere som vil unngå å sluke boka i ett jafs. Og denne boka er ikke noe unntak.(...) Illustratør er Astrid Hansen, som har en litt tegneseriepreget stil og fokuserer på de mest dramatiske sekvensene, og begge deler passer godt til skrivestilen."
Geir Vestad, Hamar ArbeiderbladNå eller aldri!
”(…) en spennende fortelling om etterforskingen og oppklaringen av en forbrytelse, med barn i hovedrollen (…)Sjøl om «Nå eller aldri» er mye eventyr, klarer forfatterparet å holde fortellingen i en realistisk stil. De legger ut spor og tråder som gir oss lesere lyst til sjøl å være detektiver. Lettlest språk og god dramaturgi.”
Per Ivar Henriksbø, Gudbrandsdølen dagningenNå eller aldri!
"Forfatteren har ikke bare et godt og leselett språk; han har også godt grep om dramaturgien, med stigende spenning (...)Aurstad er en særdeles lovende forfatter som tar ungene på alvor."
Per Ivar Henriksbø, Gudbrandsdølen DagningenMarsepolis
Bibliografi

2017 - Knask eller knep!

2017 - Rett i strupen!

2017 - Nå eller aldri!

2017 - Stå dønn stille!

2016 - Fangarmer

2016 - Løpet er kjørt!

2016 - Fangarmer

2015 - Draugtimen

2015 - Farlig ferd

2015 - Flukten fra Utpost 4

2015 - Stå dønn stille & Knask eller knep (2 i 1)

2015 - Uhyret i skogen

2015 - Marsepolis

2014 - Fakkelskrømtet

2013 - Rett i strupen!

2013 - Ufo! Ufo! PRØVEPOCKET

2013 - Ufo! Ufo!

2011 - Draugtimen

2010 - Leseuniverset 5-7 Skjønnlitteratur 2 (boks)

2010 - Leseuniverset 5-7 Skjønnlitteratur 2: Tronsverdet 1

2010 - Leseuniverset 5-7 Skjønnlitteratur 2: Tronsverdet 2

2010 - Leseuniverset 5-7 Skjønnlitteratur 2: Tronsverdet 3

2010 - Leseuniverset 5-7 Skjønnlitteratur 2: Tronsverdet 1

2010 - Leseuniverset 5-7 Skjønnlitteratur 2 (boks)

2010 - Leseuniverset 5-7 Skjønnlitteratur 2 Tronsverdet 2

2010 - Leseuniverset 5-7 Skjønnlitteratur 2 Tronsverdet 3

2010 - Leseuniverset 5-7 Totalpakke (7 bokser)

2010 - Leseuniverset 5-7 Totalpakke (7 bokser)

2010 - Ormeøyet

2009 - Marsepolis

2009 - Uhyret i skogen

2009 - Nå eller aldri!

2008 - Flukten fra Utpost 4

2008 - Farlig ferd

2008 - Djevelpakten

2007 - Fakkelskrømtet

2007 - Benjamin Svartfeldts labyrint

2007 - Løpet er kjørt!

2006 - Stå dønn stille!

2005 - Benjamin Svartfeldts labyrint

2004 - Trettenkloa