Milan Kundera
© Fotograf Gallimard

Milan Kundera

Omtale

Milan Kundera er født i 1929 og begynte å skrive i hjemlandet Tsjekkoslovakia, men emigrerte til Frankrike i 1975. Bøkene hans er oversatt til en lang rekke språk, og flere av dem har oppnådd status som moderne klassikere. Milan Kundera er regnet som en av Europas viktigste nålevende forfattere og har mottatt en rekke priser. Tilværelsens uutholdelige letthet, som kom på norsk første gang i 1984, er den mest kjente av alle hans bøker. Boken er filmatisert og har blitt en av filmens klassikere, med Juliette Binoche i hovedrollen.

Titler i salg

Viser 1 - 31 av 31

Bibliografi

2017 - Latterens og glemselens bok

2017 - Avskjedsvalsen

2017 - Livet er et annet sted

2017 - Forrådte testamenter

2017 - En fest for ubetydeligheten

2017 - Udødeligheten

2013 - Et møte

2013 - Tilværelsens uutholdelige letthet

2007 - Forhenget

2003 - Uvitenheten

1998 - Identitet

1996 - Langsomheten

1996 - Langsomheten

1994 - Forrådte testamenter

1994 - Latterlige kjærlighetshistorier

1994 - En spøk

1992 - Romankunsten

1990 - Udødeligheten

1987 - Romankunsten

1984 - Tilværelsens uutholdelige letthet

1984 - Latterlige kjærlighetshistorier

1981 - En spøk