Mary Higgins Clark

Omtale

Mary Higgins Clark har skrevet over 30 romaner som alle har toppet bestselgerlistene verden over. Til sammen har bøkene hennes solgt i mer enn
50 millioner eksemplarer.

Titler i salg

Viser 1 - 20 av 29

  1. 1
  2. 2
Anmeldelser
"Mary Higgins Clark skuffer aldri."
 
Per- Magne Midjo, Trønder-AvisaHelt alene
"På supertypisk Mary Higgins Clark-vis males en spennende historie ut spunnet rundt en ung, vakker og single kvinne. Forfatteren skal ha ros for aldri å slippe opp for ideer. Og siden pennen ennå ikke har blitt sløv, fungerer det."
 
Per-Magne Midjo, Trønder-AvisaSkyggen av ditt smil
"Typisk Mary Higgins Clark. Du risikerer aldri å kjøpe katten i sekken. "
 
Terje Stemland, AftenpostenEt hjerte til begjær
Bibliografi

2017 - Hemmeligheter fra fortiden

2016 - Hevnens farge er blå

2016 - Askepottmordet

2016 - Som tiden går

2015 - Hevnens farge er blå

2015 - Melodien lever videre

2014 - Drømmer dreper ikke

2013 - Hemmeligheter fra fortiden

2013 - Kjærlighetsmordet

2013 - Den siste dansen

2013 - Du tilhører meg

2013 - Før jeg sier farvel

2013 - I gaten hvor du bor

2013 - Noen ser deg

2013 - Pappas lille pike

2013 - Vi møtes igjen

2012 - Helt alene

2012 - Mens min elskede sover

2012 - Lille Lizzie vender tilbake

2012 - Stemmenes rop

2012 - Øyenvitnet

2012 - Stille som i graven

2012 - En siste hilsen

2011 - Et hjerte til begjær

2011 - Hvor er du nå?

2010 - Et hjerte til begjær

2010 - To små jenter i blått

2010 - Den sangen har jeg hørt før

2010 - Skyggen av ditt smil

2009 - Et skrik i natten

2009 - Hvor er du nå?

2009 - Gjøkungen

2009 - Navnløs fiende

2008 - Den sangen har jeg hørt før

2007 - To små jenter i blått

2006 - Lille Lizzie vender tilbake

2006 - Noen ser deg/Den siste dansen/Lacey/Alice

2006 - Hatets gisler/Sluttspill

2005 - Min tid er natten

2004 - Den siste valsen

2003 - I gaten hvor du bor

2003 - Erindringer fra kjøkkenbenken

2003 - Pappas lille pike

2003 - Velkommen hjem, herr president

2002 - Før jeg sier farvel

2002 - Deilig er jorden, merkverdig er Guds himmel

2001 - Det skjedde i de dager

2000 - Du tilhører meg

2000 - Vi møtes igjen

1999 - Lacey/Alice

1999 - Et barn er født

1998 - Stille som i graven

1997 - Stille natt

1997 - Kjærlighetsmordet

1996 - En siste hilsen

1995 - Noen ser deg

1994 - Stemmenes rop

1993 - Den siste dansen

1991 - Anastasiasyndromet

1991 - Sluttspill

1990 - Mens min elskede sover

1985 - Navnløs fiende

1984 - Et skrik i natten

1984 - Hatets gisler

1983 - Øyenvitnet

1981 - Gjøkungen