Mary Higgins Clark

Mary Higgins Clark

Mary Higgins Clark har skrevet over 37 romaner som alle har toppet bestselgerlistene verden over. Bare i USA har bøkene hennes solgt i mer enn 100 millioner eksemplarer.

Titler i salg

Viser 1 - 39 av 39

Anmeldelser

(...) en ny spennende, storslått og tankevekkende kriminalroman. (...) en av hennes beste utgivelser til nå. Den er realistisk og dyster, samtidig som den er uro- og oppsiktsvekkende. (...) Den er fullspekket med intriger, dramatikk og fartsfylt spenning. (...) Hennes spesialitet er å skape troverdige øyeblikk, for så å gjenskape dem til heftig spenning.
 
boktimmy.blogg.noØynene som ser
"Mary Higgins Clark skuffer aldri."
 
Per- Magne Midjo, Trønder-AvisaHelt alene
"På supertypisk Mary Higgins Clark-vis males en spennende historie ut spunnet rundt en ung, vakker og single kvinne. Forfatteren skal ha ros for aldri å slippe opp for ideer. Og siden pennen ennå ikke har blitt sløv, fungerer det."
 
Per-Magne Midjo, Trønder-AvisaSkyggen av ditt smil
"Typisk Mary Higgins Clark. Du risikerer aldri å kjøpe katten i sekken. "
 
Terje Stemland, AftenpostenEt hjerte til begjær

Bibliografi

2019 - Øynene som ser

2018 - Mens min elskede sover

2018 - Kjærlighetsmordet

2018 - Noen ser deg

2018 - Aldri mer alene

2018 - Den siste dansen

2018 - En siste hilsen

2018 - Stille som i graven

2018 - Stemmenes rop

2017 - Bruden som forsvant

2017 - Hemmeligheter fra fortiden

2016 - Askepottmordet

2016 - Som tiden går

2015 - Hevnens farge er blå

2015 - Melodien lever videre

2014 - Drømmer dreper ikke

2013 - Hemmeligheter fra fortiden

2012 - Helt alene

2010 - Et hjerte til begjær

2010 - Skyggen av ditt smil

2009 - Hvor er du nå?

2008 - Den sangen har jeg hørt før

2007 - To små jenter i blått

2006 - Lille Lizzie vender tilbake

2005 - Min tid er natten

2004 - Den siste valsen

2003 - I gaten hvor du bor

2003 - Erindringer fra kjøkkenbenken

2003 - Pappas lille pike

2003 - Velkommen hjem, herr president

2002 - Før jeg sier farvel

2002 - Deilig er jorden, merkverdig er Guds himmel

2001 - Det skjedde i de dager

2000 - Du tilhører meg

2000 - Vi møtes igjen

1999 - Lacey/Alice

1999 - Et barn er født

1997 - Stille natt