Omtale

Ken Follett er født i Cardiff, Wales 1949. I 1978, 29 år gammel, kom gjennombruddet! Nålen ble en formidabel bestselger, og gjorde Follett til millonær over natten.

Bachelor of Art i filosofi. Nyhetsreporter bl.a. ved London Evening News. Ansatt i forlaget Everest Books fram til 1977, da han ble forfatter på heltid. Sin første roman skrev Follett i 1973, og skrev ytterligere ni romaner, flere under pseudonym, før han slo igjennom.

Titler i salg

Viser 1 - 20 av 61

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Anmeldelser
"Med en overveldende detaljrikdom leverer forfatteren et rikt tidsbilde, der kjente og mindre kjente historiske hendelser veves inn i et delvis fiktivt persongalleri. Man ser ganske levende for segalt fra Trumans dobbeltspente dress til bombingen av Pearl Harbor."
May Grethe Lerum, VGVinter over verden
"Dette er uten tvil bokhøstens mest storslåtte underholdningsroman.(...) Det er både driv og handling, enkle psykologiske strukturer riktignok, men ganske fascinerende portretter både av enkeltskjebner og ikke minst skarpe bilder fra vesentlige sider av verdenskrøniken i starten av 1900-tallet."
Finn Stenstad, Tønsbergs BladKjempenes fall
Bibliografi

2014 - På grensen til evigheten

2012 - Vinter over verden

2010 - Kjempenes fall

2008 - I all evighet

2004 - Hvitt på hvitt

2003 - Fluktens vinger

2002 - Krigens kaier

2001 - Nedtelling mot null

1999 - Edens hammer

1997 - Den tredje tvilling

1996 - Der frihet rår

1994 - Farlig formue

1992 - Stormenes tid B. 2 Katedralen

1992 - Stormenes tid B 1 Sverdet og korset

1992 - Natt over havet

1990 - Modigliani-skandalen

1989 - Papirpenger

1988 - Løvenes kamp

1983 - På ørnevinger

1982 - Mannen fra St. Petersburg

1981 - Rebecca-koden

1980 - Trippel

1979 - Nålen