Omtale

Ken Follett er født i Cardiff, Wales 1949. I 1978 hadde han en formidabel suksess med Nålen. Han har solgt over 100 millioner bøker, og hans forrige roman På grensen til evigheten gikk rett til førsteplass på listene i USA, Spania, Italia, Tyskland og Frankrike. Romanen Den evige ilden, følger suksess-romanene Stormenes tid og I all evighet. I Kjempenes fall, Vinter over verden og På grensen til virkeligheten følger vi skjebnene til fem familier - en amerikansk, russisk, tysk, engelsk og walisisk, mens de gjennomlever det 20. århundre.

Se oversikt over Århundretrilogien her.



Titler i salg

Viser 1 - 20 av 66

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Anmeldelser
"(...)som underhaldar har Follett, etter mi meining, få eller ingen konkurrentar."
 
Bjarne Tveiten, FædrelandsvennenDen evige ilden

"Follett kan de fleste triksene for å smi sammen en leseverdig underholdningsroman, og han vet å bruke dem.(...)Når det gjelder sjangeren historiske underholdningsromaner befinner han seg fortsatt i tetsjiktet. Fart, intriger, romantikk, og definitivt en potensiell julegave for de historieinteresserte."

Ørjan Greiff Johnsen, AdresseavisenDen evige ilden
"Skal det først være fyrig, fullblods underholdningslitteratur, er det få om noen som gjør ham rangen stridig."
Pål Gerhard Olsen, AftenpostenDen evige ilden
"Med en overveldende detaljrikdom leverer forfatteren et rikt tidsbilde, der kjente og mindre kjente historiske hendelser veves inn i et delvis fiktivt persongalleri. Man ser ganske levende for segalt fra Trumans dobbeltspente dress til bombingen av Pearl Harbor."
May Grethe Lerum, VGVinter over verden
"Dette er uten tvil bokhøstens mest storslåtte underholdningsroman.(...) Det er både driv og handling, enkle psykologiske strukturer riktignok, men ganske fascinerende portretter både av enkeltskjebner og ikke minst skarpe bilder fra vesentlige sider av verdenskrøniken i starten av 1900-tallet."
Finn Stenstad, Tønsbergs BladKjempenes fall
Bibliografi

2017 - Den evige ilden

2014 - På grensen til evigheten

2012 - Vinter over verden

2010 - Kjempenes fall

2008 - I all evighet

2004 - Hvitt på hvitt

2003 - Fluktens vinger

2002 - Krigens kaier

2001 - Nedtelling mot null

1999 - Edens hammer

1997 - Den tredje tvilling

1996 - Der frihet rår

1994 - Farlig formue

1992 - Natt over havet

1990 - Stormenes tid 1 - sverdet og korset

1990 - Stormenes tid 2 - Katedralen

1989 - Modigliani-skandalen

1988 - Papirpenger

1986 - Løvenes kamp

1983 - På ørnevinger

1982 - Mannen fra St. Petersburg

1981 - Rebecca-koden

1980 - Trippel

1979 - Nålen