Jan-Philipp Sendker
© Foto: Frank Suffert

Jan-Philipp Sendker

Jan-Philipp Sendker er journalist og forfatter. Han fikk sitt internasjonale gjennombrudd med Kunsten å høre hjerteslag (på norsk i 2013), som er solgt til over 20 land og skal bli film. Handlingen er lagt til Burma. Også oppfølgeren, Kunsten å være den man er (2014), ble en stor suksess. Siste roman i trilogien fra Burma er Kunsten å følge hjertet.

Ved nattens ende er siste del i en trilogi fra Kina, som også består av Hviskende skygger (2015) og Ensomhetens språk (2018). .

Sendker bor i Berlin med sin familie.


Hele Kina-trilogien finner du her.

Hele Burma-trilogien finner du her.

Titler i salg

Viser 1 - 28 av 28

Anmeldelser

«Synk ned i en godstol med «Kunsten å være den man er», la den travle hverdagen forsvinne litt i bakgrunnen, og finn den gode roen.» Brabok.no

"Det går en understrøm av livsmot gjennom boken som sitter igjen i leseren etter endt lesning. (...)disse stereotypiene ødelegger ikke for leseropplevelsen fordi romanen inneholder virkelig fortellingens kraft. Tin Wins hemmelige og ulykkelige kjærlighetshistorie gjør dypt inntrykk. (...) Stramt oversatt, i et bokmål som flyter godt, av Kurt Hanssen."

 
Kristine Isaksen, VGKunsten å høre hjerteslag

«Alt er beskrevet så enkelt og vart, så ømt og gjennomskinnelig og så vakkert - totalt befridd for klisjéer - at bokas stemning ble sittende i kroppen lenge etter at jeg var ferdig med den.»

 
Rose-Marie, Rose-Maries litteratur- og filmbloggKunsten å høre hjerteslag

«Dette er en bok som rommer mye klokskap og visdom, og en bok som gir deg litt å tenke på. Jeg ble både inspirert av romanen, og den satte i gang noen tankeprossesser.»

 
Bokelskerinnen, http://bokelskerinne.blogspot.no/Kunsten å høre hjerteslag

Ukas bok: "BOKEN ER lettlest og har et godt språk. En nydelig roman om lengsel og kjærlighet, varme og håp. Jeg anbefaler denne varmt og inderlig!"

"God underholdning, perfekt lettlest og med en akkurat passe dose eksotisk krydder. Anbefales varmt og hjertelig!"

Bøker & bokhyller, http://beritbok.blogspot.no/Kunsten å høre hjerteslag

"Eksotisk, rørende og tristfin."

«En fortelling om magisk kjærlighet på tvers av tid og sted. Les og la deg forføre.»

Journal für die FrauKunsten å høre hjerteslag

«Jan-Philipp Sendker har gitt oss en historie som er både sterk og rørende. Du kommer til å bli grepet av den, og du kommer til å ønske å dele den, så god er den.»

Romance Book ReviewsKunsten å høre hjerteslag

«En vakker fortelling som garantert vil trollbinde leserne.»

«En episk fortelling som krever en stor pakke lommetørklær.»

«Bittersøt»

«Fans av Nicholas Sparks og/eller Elizabeth Gilbert vil sluke denne.»