Erik Unneberg

Erik Unneberg

Erik Unneberg er vokst opp i Oslo og ferdes mye i Marka til fots, på sykkel og på ski. Han er interessert i trening, natur og foto, og bildene hans er benyttet i aviser, bøker og kalendere. Erik er også bidragsyter til Markadatabasen på Skiforeningens nettsider. Han arbeider som forsker ved Forsvarets forskningsinstitutt.

Anmeldelser

«Dette er en fin bok for dem som har lyst til å oppdage mer enn Karl Johans gate når de er på besøk i Oslo, eller for dem som bor her og vil lære byen bedre å kjenne.» (...)

«En fin bruksbok (...) som vil kunne inspirere til flere fine naturopplevelser i hovedstaden (...)»

Ida Anett Danielsen, Magasinet ReiselystPå tur i Oslo – byen og fjorden

OLAV HARLEM, ERIK UNNEBERG OG EIVIND MOLDE er tre av Oslomarkas gentlemen. Som friluftslivets tre musketerer har de gjennom flere bokutgivelser vist at de kan Marka ut og inn. Tidligere har det kommet til uttrykk blant annet i bøker om skiturer og sykkelturer i Marka. Nå har turen kommet til fotturer, og ikke uventet har også det blitt en spennende og nyttig bok. Det er ingen tvil om at de tre herrer til fulle behersker «the noble art of hiking». (...) Det er ingen tvil om at denne boken forsvarer sin plass i ryggsekken og i bokhyllen hos alle markabrukere, kanskje særlig hos dem som ønsker å utvide aksjonsradiusen sin.

Henrik Munthe, Snø & Ski (maiutgaven)Fotturer i Oslomarka

«Bor du i hovedstaden, er dette den eneste turboka du virkelig trenger.»

Elin Hansson, Fjell og viddePå tur i Oslomarka