Clive Cussler
© Foto: Rob Greer Photography

Clive Cussler

CLIVE CUSSLER (1931–2020) ble født i Illinois i USA. De fleste av Clive Cusslers romaner har tilknytning til havet, og det er ingen tilfeldighet, for han var selv dykker. Clive Cussler var grunnlegger av National Underwater & Marine Agency, (NUMA) en ideell organisasjon som forsker i maritim historie. Cussler og hans maritime eksperter har gjort over 60 historiske funn av undervannsvraksteder. I tillegg var Cussler stipendiat i både Explorers Club of New York og Royal Geographic Society i London. Cussler var også en anerkjent veteranbilsamler. Cussler er kanskje mest kjent for sine mange spennings romaner med helten og eventyreren Dirk Pitt i hovedrollen. Bøkene hans er oversatt til 40 språk og har solgt mer enn 125 millioner eksemplarer.

Tilgjengelige utgaver i serien om Dirk Pitt finner du her.

Tilgjengelige utgaver i serien Oregon-files finner du her.

Tilgjengelig utgaver i serien Fargo finner du her.

Tilgjengelige utgaver i serien NUMA-files finner du her.

Titler i salg

Viser 1 - 40 av 73

Bibliografi

2020 - Dødelig nedtelling

2020 - Operasjon Fortid

2020 - I tyfonens øye

2020 - Gray Ghost

2020 - Orakelet

2019 - Det fjerde rike

2019 - Operasjon Poseidon

2019 - Keiserens hevn

2018 - Blodrød himmel

2018 - Dødens øye

2018 - Under angrep

2017 - Kongeriket

2017 - Spøkelsesskipet

2017 - Gravene

2017 - Illusjonen

2017 - Salomonøyenes forbannelse

2016 - Mayafolkets hemmeligheter

2016 - Himmeløyet

2016 - Jungel

2015 - Stillhetens sjø

2015 - Det tapte riket

2014 - Gullet fra Sparta

2014 - Isfront

2014 - Medusa

2013 - Korsaren

2012 - Dødelig vind

2011 - Navigatøren

2011 - Skjelettkysten

2011 - Dødsskipet

2010 - Jakten

2010 - Nemesis

2009 - Hellig stein

2009 - Vakt i mørket

2009 - Khans skatt

2009 - Gullbuddhaen

2009 - Skatten

2008 - Dødelig vind

2007 - Jakten på polarkoden

2006 - Gullbuddhaen

2006 - Den forsvunne by

2005 - Odyssevs' tapte flåte

2003 - Gjenferd fra Valhall

2001 - Atlantis funnet

2000 - På dypt vann