Clive Cussler
© Foto: Rob Greer Photography

Clive Cussler

Clive Cussler er født i Illinois, USA i 1931. Romanene hans har alle tilknytning til havet, og det er ingen tilfeldighet, for han er selv dykker. Han har skrevet en rekke spenningsromaner med helten og eventyreren Dirk Pitt i hovedrollen. Bøkene er oversatt til 40 språk og solgt i mer enn 100 millioner eksemplarer.


Tilgjengelige utgaver i serien om Dirk Pitt finner du her.

Tilgjengelige utgaver i serien Oregon-files finner du her.

Tilgjengelig utgaver i serien Fargo finner du her.

Tilgjengelige utgaver i serien NUMA-files finner du her.

Titler i salg

Viser 1 - 40 av 68

Bibliografi

2020 - Dødelig nedtelling

2020 - Operasjon Fortid

2020 - Gray Ghost

2019 - Det fjerde rike

2019 - Operasjon Poseidon

2019 - Keiserens hevn

2018 - Blodrød himmel

2018 - Dødens øye

2018 - Under angrep

2017 - Kongeriket

2017 - Spøkelsesskipet

2017 - Gravene

2017 - Illusjonen

2017 - Salomonøyenes forbannelse

2016 - Mayafolkets hemmeligheter

2016 - Himmeløyet

2016 - Jungel

2015 - Stillhetens sjø

2015 - Det tapte riket

2014 - Gullet fra Sparta

2014 - Isfront

2014 - Medusa

2013 - Korsaren

2013 - Hellig stein

2012 - Dødelig vind

2011 - Navigatøren

2011 - Skjelettkysten

2011 - Dødsskipet

2010 - Jakten

2010 - Nemesis

2009 - Hellig stein

2009 - Vakt i mørket

2009 - Khans skatt

2009 - Gullbuddhaen

2009 - Skatten

2008 - Dødelig vind

2007 - Jakten på polarkoden

2006 - Gullbuddhaen

2006 - Den forsvunne by

2005 - Odyssevs' tapte flåte

2003 - Gjenferd fra Valhall

2001 - Atlantis funnet

2000 - På dypt vann