Charlotte H. Sveinsen
© Foto: Åsmund Holien Mo

Charlotte H. Sveinsen

Charlotte Holberg Sveinsen er eier og gründer av den populære hagekafeen Skafferiet på Hovinsholm gård på Helgøya. Hun har gitt ut tre kokebøker, vært fast matskribent for magasinet Lev Landlig i flere år. Charlotte H. Sveinsen holder matkurs både online og på Hovinsholm og er lidenskapelig opptatt av god ujålete mat og av å gi andre gode opplevelser. Hovinsholm gård er en av landets største og eldste gårder med lange tradisjoner for matproduksjon, og livet her har helt klart satt preg på Charlotte og hennes største fokus: råvaren. Hvor kommer den fra, hva kan lages av den og hvordan kan den tilberedes så godt og enkelt som mulig?

Charlotte H. Sveinsen står bak bloggene skafferiet.no og charlottesveinsen.no. På instagram finner man henne på @skafferietcharlotte og @skafferiet.

Titler i salg

Viser 1 - 1 av 1

Anmeldelser

«... en omfattende presentasjon av lokale mattradisjoner.»

«... en bok for dem som ønsker å bli bedre kjent med de nesten glemte matskattene.»

«... en bok for både tradisjon og nyskaping (...) det er først og fremst denne dobbeltheten som preger innlandsmaten.»

Geir Vestad, Hamar ArbeiderbladGårdsmat fra hjertet av Norge

«Gi «Gårdsmat» til enhver som hevder at norsk mat er kjedelig.»

«Kokeboka er fylt til randen med kunnskap og tradisjon, og er skrevet på en lettfattelig måte som oppleves som overraskende moderne og spenstig. Her har du en skikkelig genuin og frisk kokebok, sprekkfull av smak, kjærlighet og nærhet til norsk natur og matkultur.»

Miriam Folland, nrk.noGårdsmat fra hjertet av Norge