Anneli Klepp
© Amanda Klepp

Anneli Klepp

Anneli er utdannet adjunkt og har jobbet på alle trinn i barne- og ungdomsskolen. Hun elsker barn og bøker og har blant annet skrevet de populære seriene Tor og Mia, Lines verden og om Leona, som alltid havner i trøbbel. Hun har også skrevet mange frittstående bøker for barn og unge, samt skolebøker og nivåtilpasset skjønnlitteratur i tilknytning til læreverk.

Bibliografi

2022 - Leona 5: Leona i monstertrøbbel

2022 - Leona 4: Leona i vintertrøbbel

2021 - Min første leseløve - Leona 3: Leona i bursdagstrøbbel

2021 - Norsk 4 fra Cappelen Damm Arbeidsbok

2021 - Norsk 4 fra Cappelen Damm Grunnbok

2021 - Norsk 4 frå Cappelen Damm Grunnbok

2020 - Samfunnsfag 1+2 frå Cappelen Damm Elevbok

2020 - Min første leseløve - Leona 2: Leona i premietrøbbel

2020 - Samfunnsfag 1+2 fra Cappelen Damm Elevbok

2019 - Min første leseløve - Leona 1: Leona i rottetrøbbel