Alistair MacLean

Alistair MacLean

Omtale
Alistair MacLean og Alastair MacNeill - Da Alistair MacLean, tidenes største thrillerforfatter døde i 1987, etterlot han seg flere utkast til nye bøker. Alastair MacNeill har med stor suksess bygget ut idéene til ferdige bøker.


MacNeill er født i Skottland i 1960 og er nå bosatt i England.
Bibliografi

1994 - Kodeknekker

1993 - Dødelig kode

1992 - Rød alarm

1992 - Morderens time

1991 - Nattevakten

1989 - Dødstoget

1987 - Santorini

1986 - San Andreas

1986 - Ensomt hav. Noveller

1984 - Slusene

1983 - Presidentflyet kapret

1983 - Partisaner

1982 - Dødens elv

1980 - Farvel California

1980 - Gisseltårnet

1980 - Oljesabotørene

1977 - Havheksen

1976 - Fritt leide til Golden Gate

1975 - Sirkus

1974 - Toget til Fort Humboldt

1973 - På vei mot døden

1973 - Kaptein Cook

1972 - Perleporten

1972 - Dødsmikroben

1971 - Raketten

1971 - Karneval i Vaccarès

1970 - Den usynlige fiende

1969 - Styrke 10 fra Navarone

1968 - Ørneredet

1967 - Åtte glass

1963 - S.O.S. Nordpolen

1962 - Møte i rom sjø

1962 - Frykten er mitt våpen

1961 - Inferno i hvitt

1960 - Operasjon Jernteppe

1959 - Siste båt fra Singapore

1958 - Kanonene på Navarone

1956 - Ulysses