Alistair MacLean

Alistair MacLean

Alistair MacLean og Alastair MacNeill - Da Alistair MacLean, tidenes største thrillerforfatter døde i 1987, etterlot han seg flere utkast til nye bøker. Alastair MacNeill har med stor suksess bygget ut idéene til ferdige bøker.

MacNeill er født i Skottland i 1960 og er nå bosatt i England.

Titler i salg

Viser 1 - 40 av 40

Bibliografi

2021 - Kanonene på Navarone

2015 - Siste båt fra Singapore

2015 - Møte i rom sjø

2015 - Inferno i hvitt

2015 - Frykten er mitt våpen

2015 - SOS Nordpolen

1994 - Kodeknekker

1993 - Dødelig kode

1992 - Morderens time

1991 - Nattevakten

1987 - Santorini

1986 - San Andreas

1982 - Dødens elv

1980 - Farvel California

1980 - Gisseltårnet

1958 - Kanonene på Navarone