Alf Knutsen

Alf Knutsen fra Herøy i Nordland er utdannet kantor fra Norges musikkhøgskole og arbeider i Rælingen menighet. Han er opphavsmann til Barne-TVs Elias, og i 2007 ble han tildelt Herøy kommunes kulturpris.

Anmeldelser

"(...) Alf Knutsens bok «Salmesang» er et storslagent monument over landets salmeskatt og Helgelands skjønnhet. Den bør bli vårt folkeeie.(...)
Dette er nesten uvirkelig velgjort arbeid og fortjener et rungende «bravo!"(...)
Boken er et praktverk skapt av kjærlighet og musikalitet. Salmetekstene ledsages av Rolf Jørgensens rystende vakre malerier."

Jostein Pedersen, Helgelands BladSalmesang
NRK TV, Distriktsnyheter Nordland, 18.12.2015. Innslag med forfatter Alf Knutsen med boka Salmesang.
NRK TV, Distriktsnyheter NordlandSalmesang

Bibliografi

2017 - Elias og Storegaps hemmelighet

2017 - Elias og Storegaps hemmelighet (BC-utgave)

2016 - Julesang

2015 - Elias - Operasjon opprydning

2015 - Elias - Operasjon opprydning - BC

2015 - Salmesang

2015 - Elias – Trøbbel ved Galleskjærene

2014 - Elias, Skumlesund - klistremerkebok

2014 - Elias puslespillbok

2014 - Elias - pekebok

2014 - Elias - Oppdrag Skumlesund

2014 - Elias - Oppdrag Skumlesund (BC-utgave)

2014 - Elias - På eventyr i Dypvannsgrotta - BC-utgave