
Kokeboka
Wenche Andersen
Av Wenche Andersen, 2003, Innbundet
”Hva skal jeg finne på til middag?” er et stadig tilbakevendende spørsmål for de fleste av oss. TV2s Wenche Andersen gjør det enkelt for deg. Hun har satt sammen ukemenyer for hele året og satt opp handleliste. I tillegg er oppskriftene supplert med tips, alternativer og raske løsninger når hverdagen er ekstra travel. Med helgemenyen følger også råd om vin som passer til maten.
Anmeldelser:
Fri frakt på bestillinger over 299,-
Wenche Andersen er utdannet kokk og kostholdsøkonom, og var i flere år tilknyttet Opplysningskontoret for kjøtt før hun i 1994 fikk ansvaret for matinnslagene i TV2s populære frokostsendinger «God morgen Norge». Hun har gitt ut en rekke bestselgende kokebøker med et totalsalg på over 120 000, og vært fast bidragsyter i bladene Kvinner og Klær, Mat & Drikke og Matlyst.
Under fagmessen Buffet i Stavanger i 2003 ble hun hedret med prisen «Årets matformidler 2002».