Laster...
Av Lise Finckenhagen, 2025, Innbundet
Bok 2 i serien De fire årstider
Vinter er den andre boken i serien hvor Lise Finckenhagen hyller årstidene. Her får du oppskrifter til vinterens små og store anledninger, laget med norskproduserte råvarer. I kapitlet Lys og varme finner du deilige raguer, hete supper, herlige terter og noen glemte åttitallshelter. Så kommer Julemagi med oppskrifter på de beste klassikerne til både julefrokosten og middagen, men også julemat med mer moderne vri.
Er det noe Finckenhagen kan, som opprinnelig er dessertkokk, så er det å friste! Og det vil hun gjøre til gangs i kapitlet Finckenhagens fristelser. I Hyttehygge får du oppskriftene på maten du vil dele med familie og venner, i årets kaldeste helger og ferier. Vintersesongen er også den tiden på året hvor alt fra havet smaker best, så du får selvsagt også oppskriftene på de beste måtene å bruke vinteres herlige sjømat.
Forventet i salg 20-10-2025
Fri frakt på bestillinger over 299,-
Lise Finckenhagen (f.1976) er en profilert kokk og merittert matprofil. Hun er en populær matformidler og har skrevet flere kokebøker.
Lise Finckenhagen begynte som lærling hos Eyvind Hellstrøm på legendariske Bagatelle som 17-åring. Hun har også jobbet på Annen etage, og hatt rollen som dessertkokk på anerkjente Oro. Finckenhagen har vunnet Young chef of the year, konkurrert med det norske laget i Bocuse d’Or, og har gjennom sin karriere opparbeidet seg ry som en av Norges dyktigste og mest folkekjære kokker.