
Kokeboka
Wenche Andersen
Av Wenche Andersen, 2012, Innbundet
Denne vakre boken inneholder fristende og inspirerende menyer for alle anledninger. De lekre rettene gjør det ekstra hyggelig å invitere til vennefest, eller lage en helt spesiell middag for to. Uansett om anledningen er formell eller uformell, om det er sommer eller vinter, om du har dårlig tid eller god tid, finner du oppskrifter som vil få gjestene dine til å føle seg ekstra velkomne.
Her er sommerbuffet med herlige og friske retter på store fat, frodig høstfest med vilt og smak av natur, middagsselskap med smaker fra bestemors kjøkken, og grillkveld med kjøtt og fisk. Den mørke årstiden blir litt lysere når du inviterer venner på rødvinstoddy, fransk gryterett og varm frukt- og bærfristelse. Intensjonen med boka er å senke terskelen for når du inviterer til hyggelige sammenkomster. Det bør verken stå på tid eller penger, mener forfatter Wenche Andersen, God Morgen Norges kjente kokkestjerne.
Fri frakt på bestillinger over 299,-
Wenche Andersen er utdannet kokk og kostholdsøkonom, og var i flere år tilknyttet Opplysningskontoret for kjøtt før hun i 1994 fikk ansvaret for matinnslagene i TV2s populære frokostsendinger «God morgen Norge». Hun har gitt ut en rekke bestselgende kokebøker med et totalsalg på over 120 000, og vært fast bidragsyter i bladene Kvinner og Klær, Mat & Drikke og Matlyst.
Under fagmessen Buffet i Stavanger i 2003 ble hun hedret med prisen «Årets matformidler 2002».