
Nytt blikk på irritabel tarm
Sofie Hexeberg, Erik Hexeberg
Av Sofie Hexeberg, 2013, Innbundet
Hvis du synes lavkarbomat er vanskelig fordi du ikke tåler melk, er dette boken du behøver. Her får du kjøtt- og fiskeretter, bakst, omelett og salater, supper og tilbehør uten melkeprodukter - og naturligvis uten sukker og mel. Du får gode oppskrifter på basisretter som sauser og dressinger, og forfatterne forklarer grundig hvordan du går fram for å få den gode smaken selv om du må utelate melk.
I tillegg til oppskriftene får du vite mer om
Hvis du synes lavkarbomat er vanskelig fordi du ikke tåler melk, er dette boken du behøver. Her får du kjøtt- og fiskeretter, bakst, omelett og salater, supper og tilbehør uten melkeprodukter - og naturligvis uten sukker og mel. Du får gode oppskrifter på basisretter som sauser og dressinger, og forfatterne forklarer grundig hvordan du går fram for å få den gode smaken selv om du må utelate melk.
I tillegg til oppskriftene får du vite mer om
Fri frakt på bestillinger over 299,-
Sofie Hexeberg (f. 1960) er lege og kostholdsekspert. Hun er en av grunnleggerne av foreningen Kostreform for bedre helse, er kurs- og foredragsholder og driverDr. Hexebergs klinikki Tønsberg og Bærum sammen med sin mannErik Hexeberg, med mat som medisin som spesialfelt. Hexeberg har tatt doktorgrad på effekter av fett, fiber og kolesterol i maten, og har arbeidet ved ulike indremedisinske avdelinger og som seniorrådgiver og overlege ved Statens legemiddelverk. Hun har utgitt en rekke bøker om lavkarbomat og helse, som har solgt i over 155 000 eksemplarer.
Sofie og Erik Hexeberg har sammen skrevet bøkene Ut av hjernetåken, Nytt blikk på kolesterol og Nytt blikk på autoimmun sykdom.
Sofie Hexeberg, Erik Hexeberg
Sofie Hexeberg, Erik Hexeberg
Sofie Hexeberg, Erik Hexeberg
Erik Hexeberg, Sofie Hexeberg
Sofie Hexeberg, Erik Hexeberg
Sofie Hexeberg, Erik Hexeberg
Sofie Hexeberg, Erik Hexeberg
Sofie Hexeberg, Stina Natalia Nilsen
Erik Hexeberg, Sofie Hexeberg
Erik Hexeberg, Sofie Hexeberg