
Ekte grønn mat
Andreas Viestad
Av Andreas Viestad, 2012, Innbundet
Få hjelp til å løse kokekunstens små og store utfordringer.
Gjennom 200 tips og oppskrifter vises klassiske og moderne teknikker som du trenger hver gang du lager mat. Andreas Viestad benytter matvitenskap for å finne fram til nyttige triks og gode forklaringer på matlagingens mysterier.
Fri frakt på bestillinger over 299,-
Andreas Viestad (1973) er en internasjonalt kjent matformidler, kokebokforfatter, skribent og programleder.
Andreas er kjent for sin gode penn og evne til å engasjere og forklare, enten det er dyrking, eksotiske mattradisjoner eller vitenskap. Som suksessrik kokebokforfatter står han bak utgivelser som Bordet fanger (1999), Hvordan koke vann (2005), Smak av krydder (2007), Ekte mat (2011), På grillen (2012), Noe godt hver dag (2013), Julemat(2014), Den store kjøttkokeboka (2015), 90 retter du må kunne (2019) ogGårdsmat fra hjertet av Norge (2020) og Ekte grønn mat (2023).