Grilling betyr ikke nødvendigvis bare pølser, hamburgere og store kjøttstykker. Her er inspirerende oppskrifter på alt det andre man kan legge på grillen: enkelt, smakfullt – og sunt!
Fire ganger Norgesmester i grilling, Jan Ivar Nykvist ønsker å formidle et sunnere aspekt ved grillingen. Mange tenker på grilling som en «risikosport» med store kjøttstykker, kryddersmør, feite dressinger og høyt blodtrykk. Jan Ivar viser en litt sunnere og grønnere side ved grillingen som også appellerer til den litt sunnere delen av befolkningen.
Grilling betyr ikke nødvendigvis bare pølser, hamburgere og store kjøttstykker. Her er inspirerende oppskrifter på alt det andre man kan legge på grillen: enkelt, smakfullt – og sunt!
Fire ganger Norgesmester i grilling, Jan Ivar Nykvist ønsker å formidle et sunnere aspekt ved grillingen. Mange tenker på grilling som en «risikosport» med store kjøttstykker, kryddersmør, feite dressinger og høyt blodtrykk. Jan Ivar viser en litt sunnere og grønnere side ved grillingen som også appellerer til den litt sunnere delen av befolkningen.
Jan Ivar Nykvist er fire ganger Norgesmester i grilling, og kom på andre plass i første sesong av «Norges Grillmester» på TV2. Han driver bloggen Maten vi deler og har tidligere utgitt to bøker om grilling som begge ble nominert til Årets norske kokebok.