Lag raske middager som smaker kjempegodt, gjør deg mett og lar deg beholde helsen.
Fedon Lindberg presenterer her redningen for alle som elsker pasta, men som gjerne vil holde seg sunne og slanke; en ny, sunn pasta med lav GI og med mer fiber og protein enn vanlig pasta – og som smaker like godt!
Enkle og gode oppskrifter med grundige forklaringer, her er noe for enhver smak. Dette er mat som alle kan lykkes med!
Boken er delt inn i fire kapitler: · Pasta med kjøtt · Pasta med sjømat · Pasta med kylling · Pasta vegetar
Lag raske middager som smaker kjempegodt, gjør deg mett og lar deg beholde helsen.
Fedon Lindberg presenterer her redningen for alle som elsker pasta, men som gjerne vil holde seg sunne og slanke; en ny, sunn pasta med lav GI og med mer fiber og protein enn vanlig pasta – og som smaker like godt!
Enkle og gode oppskrifter med grundige forklaringer, her er noe for enhver smak. Dette er mat som alle kan lykkes med!
Boken er delt inn i fire kapitler: · Pasta med kjøtt · Pasta med sjømat · Pasta med kylling · Pasta vegetar
Dr. Fedon Lindberg er tildeltBrobyggerprisen Fritt Helsevalg 2021. Fedon Lindberg er spesialist i indremedisin, kostholdsekspert, matentusiast, foredragsholder og forfatter og har utgitt bøker i over 20 land. Han driver klinikk i Oslo og har spesialkompetanse på stoffskifte- og hormonsykdommer, ernæring og helse. I 1999 startet dr. Lindberg den første tverrfaglige spesialklinikken for behandling av fedme i Norge. Siden klinikken ble etablert, har den opparbeidet en betydelig spisskompetanse innen utredning, behandling, oppfølging og forebygging av livsstilssykdommer.