I denne boken blir du presentert for alle de spanske regionene og deres rikt varierende landskaper og miljøer, fest- og mattradisjoner. Det Spania har å by på av kulinariske opplevelser, er like spennende og mangfoldig som landet selv. Her finner du originaloppskrifter på de beste og mest typiske spanske rettene - de berømte og raffinerte smårettene som kalles tapas, mettende supper og gryteretter, spesialiteter med fisk og skalldyr, kjøtt, vilt og fugl, ris, egg og grønnsaker, samt deilige desserter, søtsaker og kaker. De aller fleste rettene er svært enkle å tilberede, og samtlige av dem er avbildet med så lekre og fristende fotografier at du får lyst til å gå i gang med å lage spansk mat med det samme.
Oversatt av Elvy Karterudseter og Tone Wennberg Wallinger
I denne boken blir du presentert for alle de spanske regionene og deres rikt varierende landskaper og miljøer, fest- og mattradisjoner. Det Spania har å by på av kulinariske opplevelser, er like spennende og mangfoldig som landet selv. Her finner du originaloppskrifter på de beste og mest typiske spanske rettene - de berømte og raffinerte smårettene som kalles tapas, mettende supper og gryteretter, spesialiteter med fisk og skalldyr, kjøtt, vilt og fugl, ris, egg og grønnsaker, samt deilige desserter, søtsaker og kaker. De aller fleste rettene er svært enkle å tilberede, og samtlige av dem er avbildet med så lekre og fristende fotografier at du får lyst til å gå i gang med å lage spansk mat med det samme.
Oversatt av Elvy Karterudseter og Tone Wennberg Wallinger