Laster...
Av Lise Finckenhagen, 2025, Innbundet
Bok 1 i serien De fire årstider
Sommer er den den første boken i en ny serie hvor kokk og matformidler Lise Finckenhagen hyller årstidene. Her får du oppskrifter til små og store anledninger, laget med norskproduserte råvarer.
Du får deilig mat til grill og uteliv, alt fra stekt småmakrell med rømmesaus og nypoteter, til grillet kylling og den beste hvite pizzaen. Det blir oppskrifter for varme dager hvor du bare vil ha noe lett, fresht og raskt. Aspargessalat, gulrothummus, bakt purre og åpen lasange.
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager
Fri frakt på bestillinger over 299,-
Lise Finckenhagen (f.1976) er en profilert kokk og merittert matprofil. Hun er en populær matformidler og har skrevet flere kokebøker.
Lise Finckenhagen begynte som lærling hos Eyvind Hellstrøm på legendariske Bagatelle som 17-åring. Hun har også jobbet på Annen etage, og hatt rollen som dessertkokk på anerkjente Oro. Finckenhagen har vunnet Young chef of the year, konkurrert med det norske laget i Bocuse d’Or, og har gjennom sin karriere opparbeidet seg ry som en av Norges dyktigste og mest folkekjære kokker.