
Vinter
Lise Finckenhagen
Av Lise Finckenhagen, 2013, Innbundet
«BESTE NORSKE KOKEBOK 2013» – kåret av Aperitif og Norli.
«ÅRETS BESTE KOKEBOK» – kåret av NRK og kokkene Stieg Juelsen og Steffen Engelhard.
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager
Fri frakt på bestillinger over 299,-
Stavanger Aftenblad
Oppland Arbeiderblad
Telemarksavisa
Appetitt
Lev Landlig
Sandefjords Blad
Lise Finckenhagen (f.1976) er en profilert kokk og merittert matprofil. Hun er en populær matformidler og har skrevet flere kokebøker.
Lise Finckenhagen begynte som lærling hos Eyvind Hellstrøm på legendariske Bagatelle som 17-åring. Hun har også jobbet på Annen etage, og hatt rollen som dessertkokk på anerkjente Oro. Finckenhagen har vunnet Young chef of the year, konkurrert med det norske laget i Bocuse d’Or, og har gjennom sin karriere opparbeidet seg ry som en av Norges dyktigste og mest folkekjære kokker.