… Et riktig godt smørbrød, rundstykke eller knekkebrød, en sandwich, baguette, toast eller ciabatta – kort sagt sandwich & sånt – kan egentlig måle seg med en hvilken som helst annen matrett.
Du får i deg det du trenger, og er mett og pigg lenge. Det passer fortreffelig når som helst, til morgenkaffen, til lunsj, som mellommåltid, kveldsmat, nattmat og turmat. For ikke å snakke om hvor lekkert det er med små snitter til cocktailen.
En sandwich kan være alt fra helt enkel og beskjeden til mer avansert og overdådig. Du kan bruke rester fra gårsdagens middag og lage en mettende niste til lunsj, eller kjøpe fine ingredienser og lage luksuriøse smørbrød og snitter. Iblant er det nok med en opprydding i kjøleskapet, og vips så har du en velsmakende skive. Passer du på å ha et par brødsorter i fryseren, kan du når som helst varte opp med et lekkert brødmåltid.
I de senere år er det for øvrig blitt trendy med sandwich & sånt. Vi får kjøpt dem nærmest overalt, på bensinstasjoner, i matbutikker, kaféer og barer. Og sandwichtrenden er kommet for å bli. Med denne boken vil vi gi deg inspirasjon til ny og deilig brødmat.