Dette er en bok til pastaens pris! Denne enkle maten som har vært spist ved Middelhavet og Asia i århundrer og som nå er blitt et begrep for god mat på nesten alle språk. Pasta passer godt til våre dagers matlagning. Pasta er deilig og rask å tilberede, og ikke minst: pasta er sunt.
Boken inneholder 60 klassiske og nye pastaretter. Alle viktige teknikker, fra å lage og forme deigen til å tilberede friske pastasauser, lagvis pasta og pastaplater, vises trinn for trinn med instruktive fargebilder. De deilige, fristende rettene er avbildet med serveringstips.
Dette er en bok til pastaens pris! Denne enkle maten som har vært spist ved Middelhavet og Asia i århundrer og som nå er blitt et begrep for god mat på nesten alle språk. Pasta passer godt til våre dagers matlagning. Pasta er deilig og rask å tilberede, og ikke minst: pasta er sunt.
Boken inneholder 60 klassiske og nye pastaretter. Alle viktige teknikker, fra å lage og forme deigen til å tilberede friske pastasauser, lagvis pasta og pastaplater, vises trinn for trinn med instruktive fargebilder. De deilige, fristende rettene er avbildet med serveringstips.