
Ekte grønn mat
Andreas Viestad
Av Andreas Viestad, 2012, Innbundet
Andreas Viestads kjærlighetserklæring til norsk mat og norske råvarer.
Over 100 gode og norske klassikere presentert på en enkel og moderne måte.
Lær deg å lage tradisjonsrike favorittretter til hverdags og fest. Du får også tips til hvordan du med enkle grep kan servere den samme råvaren på en helt annen og ny måte. Kokt laks med agurksalat og pepperrotrømme og bakt laks med ingefær og soyasaus. Klassisk fårikål og honningglasert lammelår. Bacalao, rypebryst, finnbiff og reinsdyrcarpaccio, hjemmelaget krokanis og akevittsorbet. Og er det ikke på tide å slå et slag for lapskaus, seibiff med løk, medisterkaker, ertesuppe og rødspette med remulade?
Fri frakt på bestillinger over 299,-
Andreas Viestad (1973) er en internasjonalt kjent matformidler, kokebokforfatter, skribent og programleder.
Andreas er kjent for sin gode penn og evne til å engasjere og forklare, enten det er dyrking, eksotiske mattradisjoner eller vitenskap. Som suksessrik kokebokforfatter står han bak utgivelser som Bordet fanger (1999), Hvordan koke vann (2005), Smak av krydder (2007), Ekte mat (2011), På grillen (2012), Noe godt hver dag (2013), Julemat(2014), Den store kjøttkokeboka (2015), 90 retter du må kunne (2019) ogGårdsmat fra hjertet av Norge (2020) og Ekte grønn mat (2023).