Spis deg mett med velsmakende og sunn mat og gå samtidig ned i vekt! Denne kokeboken, som inneholder mer enn 120 oppskrifter, er skrevet for deg som er interessert i din egen helse og som også er glad i mat. Med litt planlegging slipper du å bruke mange timer på kjøkkenet. Boken formidler sunn matglede samtidig som du lærer å lage god mat som gir energi som varer. En ting er å spise sunt, en helt annen ting er å spise mat som samtidig smaker godt og er mettende. Her får du oppskrifter og tips til kombinasjoner som gjør at du kan spise mye og ofte og likevel gå ned i vekt og få bedre helse.
Spis deg mett med velsmakende og sunn mat og gå samtidig ned i vekt! Denne kokeboken, som inneholder mer enn 120 oppskrifter, er skrevet for deg som er interessert i din egen helse og som også er glad i mat. Med litt planlegging slipper du å bruke mange timer på kjøkkenet. Boken formidler sunn matglede samtidig som du lærer å lage god mat som gir energi som varer. En ting er å spise sunt, en helt annen ting er å spise mat som samtidig smaker godt og er mettende. Her får du oppskrifter og tips til kombinasjoner som gjør at du kan spise mye og ofte og likevel gå ned i vekt og få bedre helse.
Dr. Fedon Lindberg er tildeltBrobyggerprisen Fritt Helsevalg 2021. Fedon Lindberg er spesialist i indremedisin, kostholdsekspert, matentusiast, foredragsholder og forfatter og har utgitt bøker i over 20 land. Han driver klinikk i Oslo og har spesialkompetanse på stoffskifte- og hormonsykdommer, ernæring og helse. I 1999 startet dr. Lindberg den første tverrfaglige spesialklinikken for behandling av fedme i Norge. Siden klinikken ble etablert, har den opparbeidet en betydelig spisskompetanse innen utredning, behandling, oppfølging og forebygging av livsstilssykdommer.