Laster...
Av Vidar Bergum, 2025, Innbundet
Meze er den nye tapasen, tør vi påstå! Denne boken har over 80 fristende oppskrifter og lekre foto av nøye utvalgte mezeretter, både kalde og varme. Det er oppskrifter på saftige brød, smakfulle dipper, fargerike salater og deilige kjøttretter. Du får også oppskriften på noen søte småretter som passer ypperlig som avslutning på måltidet, samt drinker som matcher maten. I et eget kapittel får du tips, råd og menyforslag så du enkelt kombinere rettene og sette sammen ditt perfekte mezebord til venner og familie!
Vidar Bergum, som har bodd i Tyrkia de ti siste årene, kaller det en «best of»-samling av alle mezerettene han har prøvd gjennom årene. Oppskriftene er samtidig nøye tilpasset utvalget i norske matbutikker og nordmenns ganer. I boken får vi også bli med Bergum på reise til sørøst i Tyrkia, et sted han reiser årlig for å besøke venner - til regionen hvor du finner de beste råvarene og en fantastisk historie. I 2023 ble området hardt rammet av jordskjelv, og innbyggerne der fikk livet snudd på hodet.
Meze er den nye tapasen, tør vi påstå! Denne boken har over 80 fristende oppskrifter og lekre foto av nøye utvalgte mezeretter, både kalde og varme. Det er oppskrifter på saftige brød, smakfulle dipper, fargerike salater og deilige kjøttretter. Du får også oppskriften på noen søte småretter som passer ypperlig som avslutning på måltidet, samt drinker som matcher maten. I et eget kapittel får du tips, råd og menyforslag så du enkelt kombinere rettene og sette sammen ditt perfekte mezebord til venner og familie!
Vidar Bergum, som har bodd i Tyrkia de ti siste årene, kaller det en «best of»-samling av alle mezerettene han har prøvd gjennom årene. Oppskriftene er samtidig nøye tilpasset utvalget i norske matbutikker og nordmenns ganer. I boken får vi også bli med Bergum på reise til sørøst i Tyrkia, et sted han reiser årlig for å besøke venner - til regionen hvor du finner de beste råvarene og en fantastisk historie. I 2023 ble området hardt rammet av jordskjelv, og innbyggerne der fikk livet snudd på hodet.
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager
Fri frakt på bestillinger over 299,-
Vidar Bergum er bosatt i Istanbul hvor han jobber med matbloggen Et kjøkken i Istanbul (etkjokken.com). Fra bloggen deler han oppskrifter, men skriver også litt om matrettenes historie og om Istanbuls rike kulturarv. 2016 vant Bergum VIXEN influencer Awards i kategorien nisjeblogg. Vidar er utdannet siviløkonom fra NHH og har også en mastergrad fra London School of Economics, han jobbet ti år i London innen finans.