
Kokeboka
Wenche Andersen
Av Wenche Andersen, 2014, Innbundet
Koldtbord, tapas og buffet er perfekt når du venter mange gjester, enten du skal arrangere konfirmasjon, 50-årslag, barnedåp eller romjulslunsj. Men hvor mye kjøtt må du kjøpe inn, hva passer sammen, og når bør du begynne å lage maten?
Wenche Andersen har lang erfaring med både planlegging og gjennomføring av store festdager. Noen retter kan lages flere dager i forveien, og noe kan oppbevares i fryseren. Bordet dekker du med gammelt og nytt, og på selve dagen har du full kontroll og kan kose deg sammen med gjestene!
Fri frakt på bestillinger over 299,-
Wenche Andersen er utdannet kokk og kostholdsøkonom, og var i flere år tilknyttet Opplysningskontoret for kjøtt før hun i 1994 fikk ansvaret for matinnslagene i TV2s populære frokostsendinger «God morgen Norge». Hun har gitt ut en rekke bestselgende kokebøker med et totalsalg på over 120 000, og vært fast bidragsyter i bladene Kvinner og Klær, Mat & Drikke og Matlyst.
Under fagmessen Buffet i Stavanger i 2003 ble hun hedret med prisen «Årets matformidler 2002».