
Varme vinterdrikker
Arnt Steffensen
Av Christian Larris Honstad, Frode Kristensen, Arnt Steffensen, 2024, Innbundet
Dette er boken for alle som elsker klippfisk - eller som vil bli bedre kjent med denne fantastiske norske råvaren. Klippfisk Historien - reisen - oppskriftene er en informativ, fristende og underholdende kokebok om den litt glemte nasjonalskatten. Her ufarliggjør vi klippfisk som råvare. Vi gir deg svarene på alt du lurer på om klippfisk, og kanskje et par ting til. Du får også oppskriften på klippsfisk-klassikere som bacalao og bolinhos. Men vi tar også klippfisken med inn i samtiden. Rettere sagt rett inn i nordmenns favorittretter - i middager du kanskje aldri før har tenkt at klippfisk kan brukes. Det blir fristende klippfisktaco, quesadillas, burgere, calzone og pasta, og mye, mye mer. Denne boken vil gi deg ny inspirasjon og matglede!
Dette er boken for alle som elsker klippfisk - eller som vil bli bedre kjent med denne fantastiske norske råvaren. Klippfisk Historien - reisen - oppskriftene er en informativ, fristende og underholdende kokebok om den litt glemte nasjonalskatten. Her ufarliggjør vi klippfisk som råvare. Vi gir deg svarene på alt du lurer på om klippfisk, og kanskje et par ting til. Du får også oppskriften på klippsfisk-klassikere som bacalao og bolinhos. Men vi tar også klippfisken med inn i samtiden. Rettere sagt rett inn i nordmenns favorittretter - i middager du kanskje aldri før har tenkt at klippfisk kan brukes. Det blir fristende klippfisktaco, quesadillas, burgere, calzone og pasta, og mye, mye mer. Denne boken vil gi deg ny inspirasjon og matglede!
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager
Fri frakt på bestillinger over 299,-
Christian Honstad, mest kjent som Christian Larris, er til daglig kjøkkensjef på Brasserie Hansken i Oslo. Tidligere Commis på Det Norske kokkelandslaget og kokk på juniorkokkelandslaget. Født og oppvokst i Kristiansund.
Frode Kristensen er utdannet siviliøkonom og har også Matkulturstudiet ved Universitetet i Bergen. Grunnlegger og daglig leder i Salgslaget AS, som driver kompetanseutvikling for lokale produsenter av mat og drikke. God mat og drikke er Frodes livsstil, jobb og hobby. Siden 1982 har han jobbet med produkt- og markedsutvikling, salg og markedsføring av mat og drikke i dagligvare og horeca, nasjonalt og internasjonalt.
Arnt Steffensen er kokk og leder i Kost- og ernæringsforbundet i Delta, en fagforening for kokker og kjøkkenpersonell i offentlig sektor. Han er tidligere kantineleder og norgesmester i institusjonskokkfaget. Kunnskap om all drikke og vin og brennevin er en viktig del av kokkeutdanningen, og Steffensen har skrevet flere bøker om brennevin og matkultur, som Fredagscocktail – fra Old Fashioned til Pornstar Martini og Fredagsmocktail – Virgin Mojito og andre alkoholfrie drinker. Han bor på Nordstrand i Oslo med sin familie.