Spennende og leken bok om MAT fra Emilie Nereng! I Hvorfor spiser vi ikke bananskall? får barna svar på små og store spørsmål om mat. For hvorfor er jordbær prikkete utenpå? Kan man spise eggeskall? Hvem fant opp spagetti? Og spiser de bare indisk mat i India? Hvorfor spiser vi ikke bananskall? og 52 andre ting du lurer på om mat er lærerik, lettfattelig og humoristisk illustrert, og en perfekt samtalestarter om mat for barn mellom 6 og 9 år.
Emilie Nereng er mat-influenser med utdanning innen ernæring, og har skrevet flere bestselgende kokebøker. Dette er hennes første bok for barn.
Spennende og leken bok om MAT fra Emilie Nereng! I Hvorfor spiser vi ikke bananskall? får barna svar på små og store spørsmål om mat. For hvorfor er jordbær prikkete utenpå? Kan man spise eggeskall? Hvem fant opp spagetti? Og spiser de bare indisk mat i India? Hvorfor spiser vi ikke bananskall? og 52 andre ting du lurer på om mat er lærerik, lettfattelig og humoristisk illustrert, og en perfekt samtalestarter om mat for barn mellom 6 og 9 år.
Emilie Nereng er mat-influenser med utdanning innen ernæring, og har skrevet flere bestselgende kokebøker. Dette er hennes første bok for barn.
229,-
Om forfatterenProduktinformasjon
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2023
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202800291
Serienavn: Hvorfor-serien
Serienummer: 4
Kategori: Norsk sakprosa for barn og ungdom, Fakta for barn, 6-9, Høytlesning
Sendes umiddelbart
Ved kjøp av digitale produkter gjelder ikke angrerett. Lydbøkene og e-bøkene lagres på Min side under Digitale produkter, hvor man enkelt kan laste dem ned.
Emilie Nereng (f.1995) er mat-influencer med utdanning innen ernæring, og har skrevet flere bestselgende kokebøker. Hvorfor spiser vi ikke bananskall? er hennes første bok for barn.