Spennende og leken bok om MAT fra Emilie Nereng! I Hvorfor spiser vi ikke bananskall? får barna svar på små og store spørsmål om mat. For hvorfor er jordbær prikkete utenpå? Kan man spise eggeskall? Hvem fant opp spagetti? Og spiser de bare indisk mat i India? Hvorfor spiser vi ikke bananskall? og 52 andre ting du lurer på om mat er lærerik, lettfattelig og humoristisk illustrert, og en perfekt samtalestarter om mat for barn mellom 6 og 9 år.
Emilie Nereng er mat-influencer med utdanning innen ernæring, og har skrevet flere bestselgende kokebøker. Dette er hennes første bok for barn.
Spennende og leken bok om MAT fra Emilie Nereng! I Hvorfor spiser vi ikke bananskall? får barna svar på små og store spørsmål om mat. For hvorfor er jordbær prikkete utenpå? Kan man spise eggeskall? Hvem fant opp spagetti? Og spiser de bare indisk mat i India? Hvorfor spiser vi ikke bananskall? og 52 andre ting du lurer på om mat er lærerik, lettfattelig og humoristisk illustrert, og en perfekt samtalestarter om mat for barn mellom 6 og 9 år.
Emilie Nereng er mat-influencer med utdanning innen ernæring, og har skrevet flere bestselgende kokebøker. Dette er hennes første bok for barn.
Produktinformasjon
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2023
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202800277
Antall sider: 64
Serienavn: Hvorfor-serien
Serienummer: 4
Kategorier: Barn, Fakta for barn, 6-9, Høytlesning
Om forfatteren
Hvorfor spiser vi ikke bananskall? | Cappelen Damm
Emilie Nereng (f.1995) er mat-influencer med utdanning innen ernæring, og har skrevet flere bestselgende kokebøker. Hvorfor spiser vi ikke bananskall? er hennes første bok for barn.