
Mat for hjertet
Fedon Alexander Lindberg
Av Fedon Alexander Lindberg, 2013, Innbundet
Hellas er et populært ferieland: vi elsker de greske øyene, den greske kulturen, de hyggelige grekerne og ikke minst den greske maten. Og nå er Fedon A. Lindbergs matbokklassiker Helt gresk på nytt tilgjengelig igjen. Endelig kan vi ha det litt gresk når vi er hjemme også.
Boken viser bredden i det greske kjøkken med mezé (smårettene), salater og grønnsaker, fisk og skalldyr, kjøtt og fjærkre, brød, desserter og kaker.
Forfatteren sier: «Bli med meg til mitt Hellas, og la meg vise deg en side av landets mattradisjoner, kultur og historie som du neppe får med deg på en charterreise. Jeg vil vise deg hvordan livsstil, mat og helse henger sammen. Den tradisjonelle greske maten, vinen, olivenoljen kombinert med den klassiske avslappede livsstilen er rett og slett helsebringende. Her er oppskrifter på mat, sunnhet og nytelse: Denne boken er helt gresk for meg.»
Hellas er et populært ferieland: vi elsker de greske øyene, den greske kulturen, de hyggelige grekerne og ikke minst den greske maten. Og nå er Fedon A. Lindbergs matbokklassiker Helt gresk på nytt tilgjengelig igjen. Endelig kan vi ha det litt gresk når vi er hjemme også.
Boken viser bredden i det greske kjøkken med mezé (smårettene), salater og grønnsaker, fisk og skalldyr, kjøtt og fjærkre, brød, desserter og kaker.
Forfatteren sier: «Bli med meg til mitt Hellas, og la meg vise deg en side av landets mattradisjoner, kultur og historie som du neppe får med deg på en charterreise. Jeg vil vise deg hvordan livsstil, mat og helse henger sammen. Den tradisjonelle greske maten, vinen, olivenoljen kombinert med den klassiske avslappede livsstilen er rett og slett helsebringende. Her er oppskrifter på mat, sunnhet og nytelse: Denne boken er helt gresk for meg.»
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager
Fri frakt på bestillinger over 299,-
Dr. Fedon Lindberg er tildeltBrobyggerprisen Fritt Helsevalg 2021.
Fedon Lindberg er spesialist i indremedisin, kostholdsekspert, matentusiast, foredragsholder og forfatter og har utgitt bøker i over 20 land. Han driver klinikk i Oslo og har spesialkompetanse på stoffskifte- og hormonsykdommer, ernæring og helse. I 1999 startet dr. Lindberg den første tverrfaglige spesialklinikken for behandling av fedme i Norge. Siden klinikken ble etablert, har den opparbeidet en betydelig spisskompetanse innen utredning, behandling, oppfølging og forebygging av livsstilssykdommer.
Fedon Lindberg holder mange kurs og foredrag og står bak en rekke bokutgivelser, for eksempel Hjertegod mat, Kokeboken naturlig slank med tarm i balanse, Helt greskogSmart barnemat, sistnevnte i samarbeid med klinisk ernæringsfysiolog Merete Hansen-Møllerud.
Fedon Alexander Lindberg
Fedon Alexander Lindberg
Fedon Alexander Lindberg
Fedon Alexander Lindberg, Merete Hansen-Møllerud
Fedon Alexander Lindberg
Fedon Alexander Lindberg
Fedon Alexander Lindberg
Fedon Alexander Lindberg