
Gladere mage, gladere deg
Gry Hammer
Av Gry Hammer, 2020, Innbundet
Har du hørt om eteriske oljer, men er usikker på hva de er? Vet du hva eteriske oljer er, men lurer på hva de kan være godt for? Kan du tenke deg å lage helsefremmende oljeblandinger til deg selv og hjemmet ditt?
I Eteriske oljer for kropp, sjel og sinn deler Gry Hammer sin erfaring med og kunnskap om eteriske oljer. Forfatteren gir praktiske råd om hvordan hun bruker oljene i hverdagen, enten det er i pleiende og nærende kremer eller som tilskudd til familiens husapotek. Du får oppskrifter på oljeblandinger mot blant annet forkjølelse, eksem, urolig søvn, hodepine og tannverk og for blankt hår og sunn hud og økt velvære. Oljene kan brukes i desinfiserende rengjøring og i varmende, beroligende drikker.
Eteriske oljer fra aromatiske planter har vært brukt i folkemedisinen i uminnelige tider. Gry Hammer bruker stort sett oljene terapeutisk, men for henne utgjør oljene også en viktig og sanselig del av en naturlig og grønn livsstil. Hun bruker i tillegg eteriske oljer når hun mediterer og gjør yoga og deler også sine hverdagstips og hvordan oljene støtter meditasjon og chakraene med deg.
Å være omgitt av deilige, beroligende og oppkvikkende dufter i hverdagen gjør godt for hele deg!
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager
Fri frakt på bestillinger over 299,-
Helsemagasinet nr. 3/23
Gry Hammer er forfatter, matentusiast, fermenteringsekspert, yogalærer, spesialist på eteriske oljer og opptatt av mennesket og jorda som en helhet. Hun har hatt en lang og tornefull helsereise, hvor hun har testet ut de fleste dietter i jakten på bedre helse. «Ingen diett har gjort meg mer robust enn våre forfedres matskatter», sier hun. «Jeg har en sterk kjærlighet for medisinsk mat. I det begrepet inngår langtidskokt kraft, melkesyregjærede og levende matvarer. Gjennom bøker, kurs, foredrag, webinarer og nettstedet gryhammer.nodeler jeg mine lidenskaper.» I sin nyeste bok,Gladere mage, gladere deg, øser hun av sin kunnskap om hvordan vi kan få en rolig mage gjennom å bedre tarmfloraen.
Gry Hammer fikkMatprisen 2017 Årets bloggerog har tidligere utgitt en rekke populære bøker, blant andre bestselgerneFermentering – mat og drikke for glade tarmer og gode smakerogEteriske oljer. BokenFra jord til bord sammenfatter hele hennes mat- og livsstilsfilosofi og inneholder over 100 oppskrifter på naturlig, tradisjonsrik og bærekraftig mat.
Gry Hammer har litteraturvitenskap, statsvitenskap og kulturfag fra Universitetet i Bergen og Tromsø, og blir benyttet av flere undervisningsinstitusjoner i Norge for sin kunnskap om matkultur, matkvalitet og tradisjonsrike tilberedningsmetoder. Hun bor ved Tyrifjorden med mann, fire barn, hund, høner og en stadig voksende frukt- og grønnsakhage.
Om Gladere mage, gladere deg: Spennende og nyttig om hvordan livsstil påvirker tarmfloraen og helsen vår.
Sofie og Erik Hexeberg, forfattere av blant annet Ut av hjernetåkenogNytt blikk på autoimmun sykdom
Gry er en fantastisk dyktig formidler.
Fedon A. Lindberg, lege, spesialist i indremedisin og ernærings- og livsstilsmedisin, og forfatter av blant annetNaturlig slank med tarm i balanseogHjertegod mat
Gry Hammer formidler på en levende, troverdig og presis måte hvilken verden av forskjell valg av rene råvarer utgjør for helsen.
Niels Chr. Geelmuyden, forfatter avSannheten på bordet