
Ekte grønn mat
Andreas Viestad
Av Andreas Viestad, 2016, Innbundet
For Andreas Viestad handler ekte mat om to ting: Om nytelsen og gleden ved å spise god mat hver eneste dag og om meningen med maten. Maten skal ha en historie, et opphav, og har vi vært med på å gjøre noe ekstra for måltidet vi spiser, som å dyrke noe i hagen, i balkongkassen eller sanke noe av det som finnes i naturen rundt oss, har vi skapt ekstra stor glede over måltidet.
Ekte mat handler både om maten og innstillingen vi har til den. Ekte mat handler om å ta spaden i egen hånd, om å ta kontroll over eget liv, egne handlinger. Og ikke minst handler Ekte mat om gleden over å lage god mat hver eneste dag.
Dette er ingen bok som krever at du forandrer levemåte. Dette er i første rekke en unik kokebok. Selv om temaene er store, er oppskriftene enkle, og boka skal brukes på vanlig vis: Du blar igjennom, finner noe som ser godt ut og lager det til formiddags, middag eller kvelds til deg selv og familie og venner. Her er mat for alle anledninger.
Med denne boken kan du lage ekte mat. Er det ikke det vi alle egentlig vil ha?
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager
Fri frakt på bestillinger over 299,-
Andreas Viestad (1973) er en internasjonalt kjent matformidler, kokebokforfatter, skribent og programleder.
Andreas er kjent for sin gode penn og evne til å engasjere og forklare, enten det er dyrking, eksotiske mattradisjoner eller vitenskap. Som suksessrik kokebokforfatter står han bak utgivelser som Bordet fanger (1999), Hvordan koke vann (2005), Smak av krydder (2007), Ekte mat (2011), På grillen (2012), Noe godt hver dag (2013), Julemat(2014), Den store kjøttkokeboka (2015), 90 retter du må kunne (2019) ogGårdsmat fra hjertet av Norge (2020) og Ekte grønn mat (2023).